Aydınlık, Mehmet Eymür’ün Doğu Perinçek ile ilgili iddialarına yanıt verdi: ‘Doğu Perinçek’i öldürtecekti’

0

Aydınlık, Mehmet Eymür’ün Doğu Perinçek ile ilgili iddialarına yanıt verdi: ‘Doğu Perinçek’i öldürtecekti’

T24’ün Ankara Temsilcisi Gökçer Tahincioğlu’nun Milli İstihbarat Teşkilatı’nın Kontrterör Eski Daire Başkanı, Tahincioğlu’nun sorularını verdiği yanıtlarda, Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek hakkında çarpıcı ifadeler kullandı.( Bakınız: İlgili Haber)

Aydınlık Gazetesi’nin internet sitesinde yer alan haberede “TGB üyelerinin 2 Kasım 2021 günü İstanbul’da ABD askerinin başına çuval geçirmesi sonrası CIA tetikçisi Mehmet Eymür tekrar piyasaya sürüldü. Yalanlarıyla Perinçek’i hedef alan Eymür’ün kirli sicilini sizlerle paylaşıyoruz.” ifadeleri kullanıldı.

Kaşif Kozinoğlu, Kaşif Kozinoğlu’nun Mezara Götürmediği Sırlar isimli kitapta yer alan iddiaların da aktarıldığı haberde, “MİT’in Eski Orta Asya Sorumlusu Kaşif Kozinoğlu, Ergenekon kumpasında hedef alınarak hapse atılmıştı. Ardından şüpheli bir biçimde cezaevinde hayatını kaybetmişti. Ancak vefat etmeden önce kendi el yazısı ile Aydınlık Gazetesi’ne gönderdiği notlar büyük bir sır perdesinin aralanmasını sağladı. Kozinoğlu, mektuplarda Eymür’ün, FETÖ’den aylık 50 bin dolar maaş aldığını ve Ergenekon kumpasında FETÖ tarafından özel olarak görevlendirilerek ABD’den Türkiye’ye getirildiğini yazmıştı.Eymür, Tuncay Güney’le hazırladıkları sahte belgelerle Ergenekon Operasyonu’nun alt yapısını oluşturmuş.” ifadeleri yer aldı.

Öte yandan haberde Doğu Perinçek içni suikast planı yapıldığı da iddia edildi.

İddia, “Dr. Doğu Perinçek’in 1 Haziran 2021 tarihinde Ulusal Kanal’da Çıkış Yolu programında açıkladığı ve Musavat Dervişoğlu’nun da dahil olduğu suikast planının başındaki isim Mehmet Eymür’dür. Alaattin Çakıcı, TBMM Yolsuzlukları Araştırma Komisyonu’nda 3 Mayıs 2000’de verdiği ifadede “Mehmet Eymür eski bana bağlı olan kader arkadaşım birkaç tane ülkücüyü programlıyor. Ve benimle irtibata geçiyor. Çocuk ‘Ağabey, bu Doğu Perinçek, senin için de ‘CIA ajanı’ dedi. Bu Topal’ı koparalım mı?’ diyor… Onun üzerine biz bu işe engel oluyoruz. Yani Eymür, o arada iki tane ülkücüyü kullanarak Doğu Perinçek’i öldürtecek, ihaleyi de bana yıkacak”(4) dedi.” ifadeleriyle dile getirildi.

İlgili Haber ;

Mehmet Eymür: ‘Öldürülenlerin öldürülme nedenleri para”; “Perinçek yabancı istihbaratların adamı”

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here