Atay Barburoğlu’nun ‘Özetle Yaşam’ kitabı satışa sunuldu

0

Atay BARBUROĞLU’nun ‘Özetle Yaşam’ kitabı satışa sunuldu.

Başarılı yazar Atay BARBUROĞLU’nun yeni kitabı ‘Özetle Yaşam’ raflarda yerini aldı.

Yazdığı kitaplarla okuyucularının hayatlarına dokunan başarılı yazar Atay Barburoğlu`nun yeni kitabı Özetle Yaşam satışa sunuldu. Yazar ilk kitabı Hayata Dair Notlar ile hayatımıza ruhumuza dokunmayı başarmıştır. Atay Barburoğlu Hayata Dair Notlar kitabının bir bölümünde okurlarına;

Sevgiyle her şeyin iyileşeceğine inanıyorum. Bu hayatta hak ettikleri kadar sevgi aşılamayı öğrendim. Hatalardan korkmamam gerektiğini, hatalarımızla büyüdüğümüzü fark ettim. En önemlisi, hayat bana hayallerimden hiçbir zaman vazgeçmemeyi öğretti.

Sahip olduğum her şeye; sağlığıma, nefes aldığım her anıma, aileme, dostlarıma şükrediyorum. Bu zamana kadar inandığım doğrularımla yürüdüm bu yolları. “Herkese planlarımdan çok bahsetmeyi sevmiyorum çünkü biliyorum ki hayat sen başka planlar yaparken başına gelendir.” der John Lennon. Kimseye kendini ispat etme çabasına girme, enerjilerinizi emmelerine izin vermeyin.

Sizde kaygı yaratacak insanlardan uzak durun.
Bu zamana kadar hayallerimi adım adım gerçekleştirdim çünkü hiç vazgeçmedim. Bu kitap benim hayalimdi. Küçüklüğümden beri yazmayı seviyorum, insanların ruhuna iyilik saçmayı, onların kalplerine dokunmayı seviyorum. Çünkü yazmak bana kendimi çok iyi hissettiriyor.
Herkese desteği için, bana inandıkları için teşekkür ederim.

Şeklinde seslenmiştir.

Hayatta önemli olan hayatın ta kendisidir. Mesajıyla yola çıkan yazar okurlarına umudu aşılamaktadır.

Yazar ikinci kitabı Özetle Yaşam ile okuyucularının hayatlarına dokunmaya devam ediyor.

Kimsenin hırsına kurban olmadan hayatını şekillendir. Bazen kulaklar tıkanıyormuş gibi yapılmalı. Bu hayat senin istediğin renklere boyayabilirsin. Renklerini sen belirle. Başkalarının rengine karışmasına izin verme. Dur demenin en güzel yolu nedir biliyor musunuz? Gülüp geçmek. Herkesin kendine göre derdi kendine göre hayat mücadelesi var. Kimin neler yaşadığını bilmenize gerek yok. Kimsenin de sizin neler yaşadığınızı bilmesine gerek yok. Bırakın bazı şeyler sizde kalsın. Kendinizi ispat etme gereği duymayın, çünkü bu sizi yorar. Unutma sen sana kendin için lazımsın.

Özetle Yaşam kitabını Kitap Yurdu`ndan sipariş verebilirsiniz. İyi okumalar.

Canberk TURAN/Yazar-Yönetmen

 

Canberk TURAN /kentekrani

Youtube Abone Olmak İçin Tıklayınız

www.kentekrani.com 13 Ekim 2021

 

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here