Güneş Başak Burcu Geçişi

0

Güneş Başak Burcu Geçişi

Başak, Boğa ve Oğlak’lar adına son derece verimli ve işe yarar adımların atılacağı kariyer konuları ön planda.”

Merhabalar sevgili okurlar…

Güneş Başak burcu geçişi bugün başlarken amacımız rutin yaratmak.!

22 Eylüle dek hayatımızda Başak temaları hakim olurken haritalarımızda Başak burcunun bulunduğu ev/alan bizleri titiz, özenli, çalışkan ve üretken olmaya iten konuların neler olabileceği hakkında bilgi verecektir.

Diğer toprak burçları Boğa ve Oğlak’lar adına son derece verimli ve işe yarar adımların atılacağı kariyer konuları ön planda. Genel olarak yeni projeler, işe dair organize planlar devrede.

Somut verilere dayanarak, ayakların yere bastığı konulara odaklanma süreci. Becerikli, iş bitirici yanlarımızı mükemmellik noktasına taşımaktan gocunmayacağız.

Hayatımızı organize edebileceğimiz, fayda yaratmaya yönelik çaba ve emek isteyen her konuda uğraşlarımız olacak belli ki.

Tertip, düzen, organize olunması gereken konular, sağlık, hijyen, bakım, onarım, arşiv, hesap/kitap işleri, bütçe tanzimi yapılabilir. Günlük rutinlerin getirdiği sorumluluklar yanında özellikle diyet/beslenme alışkanlıklarımıza yönelik seçici ve gereklilik içeren kararlar almaya yönelebiliriz mesela. Sağlıkla ilgili kontroller adına çok uygun bir ay (Mide, sindirim sistemi, bağırsaklar).

15 Eylül sürecine dek Mars seyri yoğun bir çaba içinde olunacağını gösterirken titiz, huzursuz edici enerjiler de yok değil. Elbette Başak sembolikleri arasında çalışmak, üretmek, hizmet etmek, fayda yaratmak ve araştırmak vardır. Bu nedenle daha dikkatli hareket ederken özellikle kendi değerimizle ilgili yetersizlik, kötümserlik, kolay beğenmeyen tutumlar endişenin dozunu artırabilir. Amaçlar uğrunda kendimize ne tür bir düzen geliştirmek istiyorsak üzerine eğilme zamanı. İşe yarar oluşumuz, organizasyonel yeteneklerimiz bu süreçte önemli olacaktır.

Zor işlerin üstesinden gelme becerisi gösterirken belki de biraz kölelik yapacağız. Kendi potansiyelimizin farkında olunacak bu süreçte, mükemmele ulaşma çabamızı abartmayalım, endişe ve kaygının esiri olmayalım. Planlarımızı, projelerimizi hayata geçirmek konusunda analiz edebilme becerimiz ve doğru olanı seçebilme yeteneğimizden destek alabiliriz. Çalışmak, üretmek, etkinlik göstermek, faydalı olmanın getireceği tatmini yaşarken düzen sağlanması gereken alanlar oldukça fazla gözümüze çarpabilir. Gerekli olanla olmayanı ayırt ederken bir şeyleri hayatımızdan çıkarmamız gerekebilir. Ev ve iş ortamında çekmeceler, dolaplara el atabilir, kullanılmayan eşyalar, giysileri buna dahil edebiliriz.

“Ev ve iş ortamında çekmeceler, dolaplara el atabilir, kullanılmayan eşyalar, giysileri buna dahil edebiliriz.”

Soğukluk, sürekli bir hoşnutsuzluk ve huzursuzluk, kendimize/başkalarına karşı aşırı eleştirel yaklaşma potansiyelini göz ardı etmeyelim. Kendi kendini kısıtlamaktan kaçınmak şartları ve insanları olduğu gibi kabul edebilmek bu ayı daha sakin ve yapıcı geçirmemize destek olacaktır.

Koç/Yükselen Koç: Öncelikler is ve rutin hayati içine alıyor. Tempo yükseliyor. Pek çok işi planlamak, proje bazlı işlere odaklanmak, çalışma koşullarında çeşitli düzenlemek yapmak olası. Iş görüşmeleri düşünenler harekete geçebilir. 15 Eylül’e kadar çalışma arkadaşları ile ilişkilere, sağlığa ekstra özen gösterilmeli. İşte yeteneklerinizi göstermek, yeni teknikler, sistemler kurmak için koşullar uygun. Ayrıca eleman alımları, değişiklikleri yapılabilir. Daha fit, sağlıklı olmak için destek alabilirsiniz.

Boğa/Yükselen Boğa: Aşkta, sevgide canlı bir dönem. Ancak 15 Eylül sürecine kadar eleştirel, kusur bulan tutumlar zorlayıcı olmamalı. İnisiyatif almanız gereken türlü konular sizi çevrelerden aşırı harcamalara dikkat etmelisiniz. Çocuklarımızla ilgili durumlar ya mücadele alanı olabilir veya onların yaşamını organize etmeniz, destek olmanız gereken şartlar içinde olabilirsiniz. Bu anlamda toparlanması gereken yeni durumlar öne çıkabilir. Öze hayat olmak üzere yaratıcılığı, yeteneklerinizi sergilemeniz gereken hedefler varsa mantıklı, üretken, tutarlı zamanlar.

İkizler /Yükselen İkizler: Ev, yerleşim konuları, özel özel hayatta hareketlilik artıyor. Özellikle 15 Eylül sürecine kadar sizi sorumlu kılan yerleşim konuları, bir yere taşımakla veya evde düzen, onarım, bakım sağlamakla ilgili konulara yer açılabilir. Bilhassa çalışma hayatı aktif olanlarımız ise dair beklentilerde, ilişkilerde dikkatli olmalı. İçe dönük yaşanan bu süreç sizi fazlasıyla öfkeli, savunma halinde bırakabilir. Güvenliğiniz belki de, aile büyüklerine ait sorumlulukların toparlanması adına aktif zamanlar.

Yengeç/Yükselen Yengeç: Yakın çevre, kardeş, kuzen ilişkileri da canlılık var. Ancak kendi kişisel konularınıza odaklanmak önemli olacaktır. Sık yolculuk gerektiren durumlar dışında zihinsel açıdan sizi uğraştıracak eğitim, proje, sınavlarla ilgili sorumluluklar öne çıkabilir. İşin eğitim, pazarlama, ticari ya da sosyal medya bağlantısı önemli olabilir. Benzer konularda organize edilmesi, titiz çalışılması gereken detaylarla ilgilenmeniz gerekebilir. 15 Eylül sonrası evde oldukça yoğun bir tempo başlarken yerleşim, ailevi konular da hız kazanacaktır.

Aslan/Yükselen Aslan: Para konuları önem kazanıyor. Harcamalar, bütçe tanzimi, ödemeler, is hayatını ilgilendiren çalışmaları tempo yükseliyor. Özellikle yetenekleri kazanca çevirme potansiyeli üzerinde durulabilmeli. 15 Eylül sürecine kadar harcamalar dengesini dikkatli yönetmelisiniz. Ödemeler dengeniz, kazançlar, nakit durumunuz hakkında 7. Eylül sonrası yeni adımlara doğru ilerliyorsunuz.

Basak/Yükselen Başak: Beden, sağlık, dış dünya ile ilişkilerde özenli olunmalı. Son bir aydır arka planda hazırlık yaptığınız konuları ele almak, girişmek üzere canlı bir dönem. Oldukça atak, planlı ve fayda yaratmaya yönelik girişimlere yol alınıyor. Özellikle 15 Eylül’e kadar is hayat çalışma koşulları yeni sorumluluklar getirebilir. Yetenekleri kullanma kapasitesi çok yüksek. Sabırsızlığınızı kontrol etmelisiniz.

Terazi/ Yükselen Terazi: Lütfen sabır ve sükunet içinde kalın. Bu süreci kendinizi yıpratarak değil dinlenerek, önemli öncelikleri planlayarak hareket etmeniz yararınıza. Aksi halde gereksiz yükler taşımayı, köleliği abartmaya eğilimli olabilirsiniz. Kafanızda esen planlar, tasarılar, projeler adına 15 Eylül sonrası harekete getirici olacaktır. Beslenme, uyku düzeni önensenmeli, rutin hayat akışını zorlamayın, molalar verin Venüs burcunuzda destekliyor olacak.

Akrep/Yükselen Akrep: Arkadaşlık, dostluk ilişkileri canlılık kazanıyor. İş bağlantılı ekip çalışmaları, arkadaşla yapılabilecek işler, finansal getirileri mücadele alanınız olabilir. Bir aylık süreçte kendi hedefleriniz, ortak üretilmesi gereken projelerin organizasyonu öne çıkabilir. Bolca sosyalleşebilirsiniz. 15 Eylül sonrası arka planda biraz akışta kalmanız gereken sürece ilerliyorsunuz. İlişkilerde gizleyicilik, elde olmayan nedenlere dikkat, şansa fazla güvenmeyin.

Yay/Yükselen Yay: is hedefleri, amaçlar, mesleki konular odak noktanız. Yeni girişimler, mesleki olarak ilerleme arzunuz destekleri beraberinde getirecektir. Hali hazırda oldukça templu bu alan ev/aile/iş iş yoğun geçiyor. Sorumlulukların üstesinden gelecek durumdasınız ve sosyal hayata yer açabilirsiniz. 15 Eylül sürecin kadar ev/is dengesini, ilişkileri dogru yönetmek gerekecek. Hemen ardından sosyal bağlar, işten beklenen kazanclar, yeni cevreler canlandırıcı olacak.

Oğlak/Yükselen Oğlak: Yakın; uzak çevre ilişkileri aktifleşiyor. Sık yolculuk yapma gereği, eğitim, ticari konularda yeni bir plan/ve ortaya koyma vakti olabilir. Özellikle yurt dışı bağlantılı iş planları, organize edilmesi gereken şartlar titizlikle ele alınabilir. 15 Eylül sonrası iş hayatında daha tempolu bir süreç sizi bekliyor.

Kova/Yükselen Kova: Duygusal, psikolojik olmak üzere kaygılara dikkat etmelisiniz. Kendinizi başkaları ile bağlantılı para konuları içinde bulabilirsiniz. Bankalar, kredi planları, eş, ortak bağlantılı finansal konuları olanlar için 15 Eylül’e dek oldukça aktif bu alan. Hırs ve beklentiler yüksek ancak ay sonunda yanılgılara dikkat. Beklenmedik bir para çıkışını kontrol etmek zorlanabilir, yanılgılara acık olabilirsiniz. Özellikle alım, satım, miras konularına ekstra dikkat.

Yukarıdaki konulara ek olarak yatırıma dönük planlar varsa 7 Eylül sonrası girişimler dikkat çekebilir.

Balık /Yükselen Balık: İlişkilerin, başkalarına bağlı konuların altını çizen aktif bir dönem. Özel, ortaklı, hukuki olmak üzere olaylara, kısık mantıklı yaklaşmak avantajınıza. Yeni işbirlikleri, anlaşmalar, öneriler yolda olabilir. 15 Eylül’e kadar eş, iş bağlantılı diyaloglarda esnek olunmalı. Eş yaşamında hareketli bir dönem yaşanırken, kimileri adına özel hayatı ilgilendiren yeni ilişkiler, ortaklıklar, dostluklar gelişebilir.

Huzurlu, sağlıklı bir ay dileklerimle.

Güner YÖNEL/Astrolog
İletişim:

 

Güner YÖNEL/kentekrani

Youtube Kanalına Abone Olmak İçin Tıklayınız

www.kentekrani.com 25 Ağustos 2021

Yazarın Tüm Yazıları

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here