Kadıköy’de Greenwood’un gecesi

0

Trendyol Süper Lig’in 2. haftasında Fenerbahçe, sahasında Konyaspor’u 4-2 mağlup etti. Sarı-lacivertlilerde Mason Greenwood, 2 gol – 1 asistle yıldızlaştı.

Trendyol Süper Lig’in 2. haftasında Fenerbahçe ile Konyaspor, Kadıköy’de karşı karşıya geldi. Fenerbahçe, sahadan 4-2’lik galibiyetle ayrıldı.

Fenerbahçe’ye galibiyeti getiren golleri 7. dakikada Vedat Muriqi, 33. dakikada Marco Asensio ve 20 ile 49. dakikalarda Mason Greenwood attı. Greenwood, ayrıca Asensio’nun golünde pası veren isimdi. Konyaspor’un golleri ise 11. dakikada Ebrima Colley ve 90+4. dakikada Deniz Türüç’ten geldi.

Puanını 3’e yükselten Fenerbahçe, gelecek hafta Samsunspor deplasmanına gidecek. Konyaspor ise Kocaelispor ile sahasında kozlarını paylaşacak.