Bu nasıl öfke.. Kadın yolcu bindiği taksinin ve polis aracının kırmadığı yerini bırakmadı, şoföre ve polislere saldırıp yaraladı

0
Öfkenin tavan yaptığı olay 26 Şubat’ta İstanbul Başakşehir’de gerçekleşti.

Bindiği takside taksiciyle anlaşmazlık yaşayan yolcu, taksiden inmeyi reddetti. Taksiyi kırıp döken yolcu, ardından gelen polislere saldırdı. Agresif yolcu sonrasında çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Başakşehir ilçesinde bir kadın yolcunun taksi sürücüsüne küfür edip araçta fiziksel şiddet uyguladığının ihbar edilmesi üzerine olay yerine gitti. Polise rağmen S.H. isimli kadın yolcunun taksi sürücüsüne yönelik eylemlerine devam etmesi üzerine polis gözaltı işlemi yapmak istedi. Polise de direnen kadın kademeli güç kullanılarak gözaltına alındı.

S.H. isimli kadın gerekli işlemleri için polis merkezine götürüldüğü esnada da polis aracının çeşitli yerlerine vurarak zarar verdiği, görevli polis memurlarına karşı koyduğu belirtildi. Olayla müdahale esnasında yaralanan 2 polis memuruna görevli doktor tarafından 3 gün iş göremez raporu verildi.

“Görevi Yaptırmamak için Direnme” “Tehdit” “Hakaret” “Mala Zarar Verme” “İftira” suçlarından işlemlerinin ardından sevk edildiği adli makamlarca tutuklanarak cezaevine gönderildi.