12.4 C
Türkiye
Cumartesi, Mayıs 4, 2024
Ana Sayfa Son Haber ! GÜNCEL Vahşet! Boşanma aşamasındaki eşini önce iple boğdu, ardından gömdü

Vahşet! Boşanma aşamasındaki eşini önce iple boğdu, ardından gömdü

0

Kan donduran cinayet Çanakkale’nin Biga ilçesinde işlendi.

Fırat Yıldızhan bir süredir ayrı yaşadığı, kendi soyadını kullanan boşanma aşamasındaki eşi Saliha Gizem’in Lapseki ilçesindeki evinin önüne geldi.

Konuşmak istediğini söyleyen Fırat Yıldızhan, Gizem’i otomobil ile alıp, Biga istikametine doğru yola çıktı. İkili arasında tartışma çıktı.

Fırat Yıldızhan, ilk eşinden 2 çocuğu olan Saliha Gizem’i iple boğdu. Daha sonra şüpheli, cesedi Biga ilçesi Çavuşköy mevkisinde bir hafriyat alanına gömdü. Gizem’den haber alamayan yakınları, durumu polise bildirdi.

Çalışma başlatan polis, Gizem’in Lapseki’de bir otomobile binip, Fırat Yıldızhan ile ilçeden ayrıldığını belirledi. Şüpheli polis ekiplerince yakalanırken, Fırat Yıldızhan ifadesinde, cinayeti itiraf edip, cesedi gömdüğü yeri gösterdi.

Bölgede inceleme yapan polis ekipleri, sabah saatlerinde Gizem’in cansız bedenine ulaştı. Cenaze otopsi için Mehmet Akif Ersoy Çanakkale Devlet Hastanesi’ne gönderilirken, şüpheli emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Suçunu itiraf eden Fırat Yıldızhan’ın (30) kardeşi Yağız Yıldızhan (20) da gözaltına alındı. Yağız Yıldızhan’ın ağabeyi Fırat Yıldızhan’a cesedi gömerken yardım ettiği öğrenildi. İki kardeş emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Sulh ceza hakimliğine çıkarılan Fırat ve Yağız Yıldızhan kardeşler tutuklandı.

Saliha Gizem öldürüldü

Biga kadın cinayeti