19.4 C
Türkiye
Cumartesi, Nisan 27, 2024
Ana Sayfa Gözden Kaçmasın 📽️Bugün 6 şubat. Tarifsiz acının yıl dönümünde Hatayspor, Christian Atsu’yu unutmadı

📽️Bugün 6 şubat. Tarifsiz acının yıl dönümünde Hatayspor, Christian Atsu’yu unutmadı

0

6 Şubat depreminde hayatını kaybeden Hatayspor’un eski futbolcusu Christian Atsu, son golünü attığı günün yıl dönümünde unutulmadı.

6 Şubat 2023, te Kahramanmaraş merkezli depremde enkaz altında kalarak hayatını kaybeden Hatayspor’un eski futbolcusu Christian Atsu, takımıyla son golünü attığı günün yıl dönümünde saygıyla anılıyor.

Türkiye’yi acıya boğan depremden saatler önce, Hatayspor sahasında Kasımpaşa’yı ağırlamıştı. Hatay’da, 5 Şubat akşamında gerçekleştirilen maçın 90+7. dakikasında müthiş bir frikik golüne imza atan Christian Atsu, takımının sahadan 1-0 galip ayrılmasını sağlamıştı.

Atsu’nun golünden sonra hem Ganalı futbolcu hem de takımı büyük sevinç yaşarken, teknik direktör Volkan Demirel oyuncusunu kollarının arasında havaya kaldırmıştı. Çünkü uzun süre formasından uzak kalan ve takımdan ayrılmayı düşünen Atsu, Volkan Demirel’in kendisini ikna etmesiyle kariyerine Hatayspor’la devam etme kararı almıştı.

Kasımpaşa maçında, aylar sonra ilk golünü atan ve takımına 3 puanı kazandıran Atsu, Hatay’ı sevince boğmuştu. Ancak bu sevinç, saatler sonra yerini büyük bir hüzne bıraktı. Birçok şehri etkileyen, on binlerce insanın hayatını kaybettiği ve yaralandığı 6 Şubat depremi, Atsu’nun da aramızdan ayrılmasına neden oldu.

Maçtan sonra Hatay’daki evine giden Atsu, enkaz altında kalarak yaşamını yitirmişti. Süper Lig tarihinin hiç unutulmayacak gollerinden birine imza atan Atsu, aradan geçen 1 yıldan sonra kamuoyu tarafından tekrar gündem oldu.

Atsu’nun attığı gol, sosyal medyada en çok konuşulan konular arasına girerken, Hatayspor da hayatını kaybeden 31 yaşındaki futbolcusunu şu paylaşımla andı: