Venüs Yay burcu seyri 23 Ocak tarihine kadar bizlerle!💟

0

Venüs Yay burcu seyri 23 Ocak tarihine kadar bizlerle!💟

Aşk, ilişkiler, sosyal bağlar, (küçük şans/para) hayatın güzel yanları, harcamalar, yolculuklar, yasal konular, ilişkilerimize olan katkımız, lüks içeren giderler, farklı kültürler, konular, yerler, entelektüel temalar Yay sembolikleri üzerinden yaşanacak. Farklı kültürler, konular, bize yabancı gelen her tür felsefe ilgi alanımız içinde yer alacak.

Oldukça iyimser, neşeli, yardımsever, hayatı özgürce yaşamak istediğimiz, kısıtlanmalara gelemediğimiz süreç. Aynı zamanda yukarıdaki temalarda başımıza buyruk, sınırları zorlamak isteyeceğimiz tutumlar içinde olunması mümkün.

Elbette Merkür (rx) bitişi ile her türlü plan, proje, eğitim, kişisel konular, anlaşmalar, medya, yolculuklar, yasal meseleler, vb. baş başayız. Ay ortasına kadar Merkür retro dönemi aksayan, gözden kaçanlar adına ele alınması gereken bitmeyen işleri toparlanabilir olacak. Marsında Oğlak burcuna geçişi ile çok daha toparlayıcı, organize işler, disiplin gerektiren durumlar gündemde. Dikkatli, uzun vadeli, kalıcı, somut hedefler belirlemek adına sorumlulukların, temkinli hareket etmenin, iş, kariyer anlamında hedef odaklı olmanın zamanı.

Haritalarımızda ‘’Yay burcunun bulunduğu yaşam alanında’’

Yükselen Koç:♈

Venüs Yay yolculuğu ile sizi kısıtlayan konuların dışındasınız. Uzun yolculukların getirebileceği hareketlilik yanında entelektüel konuların cazibesine, yeniliklere daha fazla yer açacaksınız. Özellikle çok istediğiniz bir konuda eğitim alabilir, yeni arayışlara gidebilirsiniz. Medya ya da reklam projeleri adına bir adım daha öne çıkacağınız tanıtımlar yapılabilir. Uluslararası ticaret ya da farklı kişiler aracılığı ile kazanacağınız tecrübeler iş hayatı öncesinde sizlere çok yeni fikirlerle buluşturabilir. Toplumla ilişkilerin, hedeflerin, işe dair konuların yenilendiği zamanlar. Hukuki konulara dair meselelerde başkalarına danışma şansınız var. Eşin akrabaları ile temasa geçmek, belki de bir araya gelmek mümkün olabilir. İş hayatında ise Mars enerjisi güçlü şekilde kullanılabilir, hedef odaklı eylemlere girişebilirsiniz.

Yükselen Boğa:♉

Venüs Yay yolculuğu pek çok konuda iyimserlik getirecek. Ortaklıkları ilgilendiren maddi destekler öne çıkabilir. İşle ilgili yeni girişimler ön plana geçerken, ortak ya da eşin para durumunda pozitif gelişmelerin yansımaları olacaktır. Kredi ve bankalarla olan sorunların daha akıcı ilerleyeceği söylenebilir. İş, hizmet, sağlıkla ilgili sorunlara alternatif çözümler bulabilirsiniz. Yatırım odaklı planlar, ortak harcamalar, bütçeye dair konularla ilgilenmek durumunda kalabilir, kaynak arayışına gidebilirsiniz. Aileden gelecek finansal destekler olabilir. Borç alacak, kredi, prim ödemeleri hakkında yeni çözümlere, destek arayışlarına yönelebilirsiniz.

Yükselen İkizler:♊

Venüs Yay yolculuğu ile hayatınıza yeni paylaşımlar girecektir. Arkadaşların sunacağı sosyal imkanlar, yeni işbirlikleri, yabancılarla ilgili değişik görüş alışverişleri gündeme gelebilir. Ortaklaşa projelerin heyecan veren yanları unutulmamalı. Ortaklıklarda yön değişikliği belki ardından yaşanacak yeni anlaşmalar söz konusu. Özel ilişkiler, evlilik ve ortaklaşa işlerde çok başka adımlar atılacağını gösteriyor olabilir. Alınacak öneriler yanında, ortak ya da eşin hayatında başlayan olumlu hava size yansıyacaktır. Medya bağlantılı konuların getirdiği ortaklaşa işler öne çıkabilir. Sorunlu ilişkilerde, hukuki konularda yeni kararlar aşaması yanında evlilik konularına dair öncelikler içinde olabilirsiniz. Yatırım, dışsal kaynaklar, ödeme/borç/alacak işleri, vergi, prim ilintili konular da gündemde olabilir.

Yükselen Yengeç:♋

Başlayan Venüs Yay yolculuğu ile iş ilişkileriniz, çalışma ortamınız yenileniyor. Değişik iş projelerinin getirdiği eğitsel bir girişim yapılabilir. Günlük hayat ve işe ait rutinler keyif alacağınız bir noktaya taşınırken, becerilerin rahatlıkla sergilenmesi mümkün. Yükselen tempo içinde çalışma arkadaşlarından destek alma şansınız var. İş ortamında değişmesi gereken şartlar ise hızlanıyor. Yeni iş konularına yönelirken sektörel anlamda değişik iş görüşmeleri planlayabilir, proje odaklı islere yönelebilirsiniz. Başkalarına destek olmanız gereken iş koşulları da belirecektir. kazanabilir. Diyet, beslenme, spora başlamak yönünde düşüncelerin hayata geçebileceği destekler alabilirsiniz.Ikili ilişkiler, ortaklı konular, profesyonel iş hayatı adına da kontrollü, kalıcı desteklere açıksınız.

Yükselen Aslan:♌

Başlayan Venüs Yay yolculuğuna en çok sizlerin ihtiyacı vardı. Kendinizden beklentileriniz artıyor. Artık aşk ve sosyal ilişkilerde canlılık getiren eylemlere girişebilirsiniz. Üzerinde çalıştığınız ürünlerin sunumu ya da tanıtımı yapılabilir. Yaratıcı, entelektüel çalışmalar içinde olanlar için olumlu günler. Çalışmalarınızla göz doldurmanız, dikkat çekmeniz mümkün. Popülariteniz artacaktır. Özellikle kendinizi ifade ettiğiniz bir konu varsa. Bununla ilgili medya bağlantılı gelişmelere yeni bir yön verme şansınız var. Aşk, çocuklar, hayatın güzel yanları, keyifli uğraşlar açısından güzel etkiler barındırıyor içinde.Yalnız olanlarınız yeni bir flört içinde bulabilir kendini. Bazılarınız özledikleri eğlence, sosyal hayata yönelebilir, sevdiği kişilerle seyahat planları yapabilir. İçinizden geldiği gibi yaşanacak bu süreçte çocuklarla ilişkilerden alınacak keyifler de söz konusu. Yeni bir bebek beklentisi yanında, olası tatil yolculukları veya keyiflere yapılan harcamaların artacağını söyleyebiliriz. Riske dikkat lütfen. Günlük hayatın, iş ortamının getirdiği sorumluluklar da göz ardı edilmeyecek şekilde artıyor olacak.

Yükselen Başak:♍

Venüs Yay yolculuğu ile domestik konular, ailenizle bir arada olacağınız keyifler devrede. Ev alım satım konuları, yerleşime ilgili uğraşlarda desteklere işaret eden etkiler yaklaşıyor. Bu süre içinde evde düşünülen tüm değişiklikler hayata geçebilir. Taşınma, tadilat planları yapanlar adına sorumlulukların artacağı sürece giriş yapılıyor ayrıca. Aksayan planlar, evde yapılması gereken dekoratif değişiklikler ve şıklık yaratacak planların öne çıkması yanında evde daha fazla sosyalleşebilir, keyiflere yer açabilirsiniz. Aile, büyükler, anne/baba ile ilişkiler keyif kazanırken evde yabancılarla ilgili bir konunun gündemi doldurması mümkün.

Yükselen Terazi:♎

Venüs Yay yolculuğu şanslı etkiler getirecek pek çoğunuza. Yakın çevre ile ilişkiler ve yolculuk planları öne çıkabilir. Üzerinde çalıştığınız zihinsel bir projenin sunumu yanında reklam ve pazarlama fırsatı bulunabilir. Değişik iletişim ağlarını kullanmak, blog çalışmalarında değişik tasarımlar uygulamak keyif verecektir. Farklı bir eğitim ya da kursa katılmak, kendinizi geliştireceğiniz entelektüel çalışmalara yönelmek başka bir olasılık. Düşüncelerinizi genişletmek, zihinsel aktivitelere ve farklı bilgilere ulaşmak adına pozitif yönde girişimler yapabilirsiniz. Sözler ve düşüncelerle başkalarını etkileme şansınız var. Ticari anlamda kazanç getirecek işbirlikleri kurulabilir, yeni kararlar alınabilir. Hukuki süreçler varsa buna dair görüşmeler, fikir alışverişleri içinde olunabilir.Kardes, kuzen, akraba ilişkileri canlılık kazanabilir. Evde sorumluluk almak, düzen sağlamak, yerlesim konularına odaklanma gereği de var.

Yükselen Akrep:♏

Venüs Yay yolculuğu ile gelir gider dengenizi korumanız gereken durumlar söz konusu. Aşırı iyimserlik içinde olmamalı, abartılı harcamalardan kaçınmalısınız. Tam aksi yeni iş bağlantıları, getireceği maddi kazanımlar üzerinden ilerlemeye çalışın. İş, müşteri ilişkileri, görüşmelerin hızlanması söz konusu. Beklediğiniz finansal destekler sizleri önemli bağlantılar kurmaya itebilir. Yatırım planları ve alım satım projeleri öne çıkabilir. Kendinizi mutlu edecek harcamalar yapmaya çok açıksınız.Biraz dikkat. Yakın çevre ilişkileri, ticari, kariyer bağlantılı olanl, proje çalışmaları, iş temas ve yolculukları sorumlulukların, ciddiyetin altını çiziyor olacak.

Yükselen Yay:♐

Venüs Yay yolculuğu ile dışadönük etkiler sizinle. Çekiciliğiniz artıyor. Başkalarının dikkatinin üzerinizde olması sizi hiç şaşırtmasın. Aşka yakınlaşacağınız bu süreçte sizden uzakta olan kişilerle temaslar artabilir. Fiziksel açıdan sizi mutlu edecek değişiklikler de yapabilirsiniz. Kişisel bakımınız yanında estetik açıdan hoş yenilikler denenebilir. Önemli işbirlikleri hayatınıza girebilir. Kişisel hedeflere yönelik kararlar almanız söz konusu. Sağlık, iş, rutinler olmak üzere pek çok konuda önemli adımlar atılabilir. Özellikle iş hayatı ve uzaklarla olan ilişkilerin yeni bir boyuta taşınma süreci hızlanabilir. Bir yandan da ortaklıklar, sosyal çevrenin getirdiği ilişkiler üzerinden yenilik içeren işbirlikleri dikkat çekebilir. Nakit akışı, kazanclar, ödemeler dengesi yanında gelirleri artırma hamleleri var.Giderlerde belki bir disiplin icinde olunmalı.

Yükselen Oğlak:♑

Venüs Yay yolculuğu ile biraz içe döneceğiniz, iş hayatında geri planda çok iş üreteceğiniz konulara vurgu yapıyor. Özel hayatta yalnız kalmak iç dünyanıza dönmek, huzur arayışı söz konusu. Bazılarınız her anlamda risk almaktan kaçınmalı önünüzü göremediğiniz adımlar atmamalısınız. Özellikle spekülatif alanda, iş hayatında ve maddi konularda olabilir. Kontrol edilemeyen giderler, kararlar zarar yaşatabilir. Başkalarına destek olmanız gereken koşullar, kabullenmeler yaşanabilir. Akışta kalmanız gereken bu dönemi biraz sabırla, hazırlıklarınıza odaklanarak karşılamaktan memnunsunuz. Mars’in burcunuzda olması ise guc ve destek veriyor.Öncü kimliğiniz tiparlayicu, girişken, kişisel konulara yönelik istikrarlı adımlara yol açarken genel sağlığa dikkat edilmeli.

Yükselen Kova:♒

Venüs Yay yolculuğu ile hayatınız renkleniyor. İşle ilgili ortak çalışmalar keyifli bir sürece işaret edecektir. Verim sağlanabilecek paylaşımlara yer açabilirsiniz. Sosyal çevrede değişiklikler, fark yaratacağınız eylemler gündemde olacak. Geleceğe dair planlarınıza heyecanla ancak ciddiyetle yaklaşabilir, farklı gruplar yanında toplumu ilgilendiren konulara yönelebilirsiniz. Dostlarınızla paylaşım içinde olmak size ayrı bir sorumluluk getirebilir. Aynı zamanda önemli organizasyonlar yapabileceğiniz konulara odaklanma şansınız var. Aşkta yeni heyecanlar sosyal hayat, arkadaş çevrenizden karşınıza çıkabilir. Kariyer, ortaklaşa projeler üzerinden elde edilecek fırsatların kollanması ile yeni kazançlara yol açacak şartların içindesiniz.Mars 12.evde biraz dinlenmek, eldeki işleri planlamak adına olumlu. Önemli iş kararlarında emin olmadan acele ile uygulamaya gecmemeli, genel sağlık korunmaki, biraz yavaşlamaya çalışmalısınız.

Yükselen Balık:♓

Başlayan Venüs Yay yolculuğu ile meslek evinizde iyimser bir dönem. Kendinizi kariyer ve iş hayatında öne çıkacağınız fırsatlara hazırlamalı, yeni desteklere açık olmalısınız. İş görüşmeleri yapmanızın yanı sıra bazılarınız adına görev değişiklikleri gündeme gelebilir. Özellikle iş ilişkilerinde keyifli dışa dönük zamanlar sosyal bağlarınızı, çevrenizin genişleyebileceği zamanlar getirecektir. Maddi manevi destekler alınabilir. Beklentilerin artacağı hızlı girişimler söz konusu. Üstlerle ilişkilerde yaşanacak gelişmelerin estirdiği rüzgar eşliğinde beklediğiniz destekler, kadın figürler ilişkiler de önemli olacak. Kariyer planları, sosyal beceriler, ilişkiler size yeni olanaklar getirecektir. Tecrübelerinizi topluma sunma şansınız artıyor.Mars ise işe dair temponun, projelerin, arkadaşlıkların önemini gösteriyor.

Hoş kalın dostlar. Keyifli bir hafta dilerim.🙏🌺

Güner YÖNEL/Astrolog
#LibraAstroloji
İletişim:

Güner YÖNEL/kentekrani

Youtube Kanalına Abone Olmak İçin Tıklayınız

www.kentekrani.com 8 Ocak  2024

Yazarın Tüm Yazıları