Konumuz 2 günde kış: Sağanak, kar, rüzgar, soğuk!

0

Konumuz 2 günde kış: Sağanak, kar, rüzgar, soğuk!

Meteoroloji’nin tahminlerine göre yarın etkili olacak kuvvetli rüzgardan sonra sağanak yağış yurda giriş yapacak.

Yağışlı havayla birlikte hava sıcaklıkları hızla düşecek. Yarın İstanbul’da 18 derece olması beklenen hava sıcaklıkları cumartesi günün en yüksek 7 derece olarak hissedilecek.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü hava durumuna dair güncel tahminlerini yayınladı.

Tahminlere göre bugün yurdun doğu şehirlerinde yer yer kar yağışı görülecek. Yarın ise ülkenin batısında kuvvetli rüzgar bekleniyor, hafta sonu yurda giriş yapacak olan yağışlı havayla birlikte hava sıcaklıklarının hissedilir derecede düşeceği tahmin ediliyor. Trakya’da ve ülkenin iç ve yüksek kesimlerinde kar görülmesi bekleniyor.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü hava durumuna dair güncel tahminlerini yayınladı. Tahminlere göre bugün yurdun doğu şehirlerinde yer yer kar yağışı görülecek. Yarın ise ülkenin batısında kuvvetli rüzgar bekleniyor, hafta sonu yurda giriş yapacak olan yağışlı havayla birlikte hava sıcaklıklarının hissedilir derecede düşeceği tahmin ediliyor. Trakya’da ve ülkenin iç ve yüksek kesimlerinde kar görülmesi bekleniyor.

Perşembe gününden sonra hava durumu hızla değişecek. Perşembe günü İstanbul’da 18 derece olması beklenen hava sıcaklıkları cumartesi günün en yüksek 7 derece olarak hissedilecek. Marmara Bölgesi’nin iç ve yüksek kesimlerinde kar yağışının kendini göstereceği tahmin ediliyor.