Süper Lig 14. hafta bugün/Beşiktaş, Ankara deplasmanında, Trabzonspor Kayserispor’u ağırlıyor, Kasımpaşa’nın rakibi Gaziantep FK

0

Beşiktaş, Ankara deplasmanında

Beşiktaş, Trendyol Süper Lig’in 14. haftasında bugün MKE Ankaragücü ile deplasmanda karşılaşacak.

Eryaman Stadı’nda saat 19.00’da başlayacak mücadeleyi Zorbay Küçük yönetecek.

Teknik direktör Rıza Çalımbay’ın göreve gelmesinin ardından oynadığı 2 lig maçından da galibiyetle ayrılan Beşiktaş, 8 galibiyet, 4 yenilgi ve 1 beraberlik sonunda topladığı 25 puanla 3. sırada yer alıyor.

Siyah-beyazlı takımda birçok oyuncu, Ankara’daki karşılaşmada görev yapamayacak.

Club Brugge maçında sakatlanarak oyundan çıkan Tayfur Bingöl’ün durumu ile ilgili henüz bir açıklama yapılmazken, tedavileri devam eden Arthur Masuaku ile Valentin Rosier, Milot Rashica, Rachid Ghezzal, Jean Onana ve Eric Bailly de MKE Ankaragücü mücadelesinde forma giyemeyecek.

Takımla çalışmalara başlayan Daniel Amartey’in durumu ise maçtan önce yapılacak son sağlık değerlendirmesinden sonra netlik kazanacak.

Trabzonspor’un rakibi Kayserispor

Trabzonspor, Trendyol Süper Lig’in 14. haftasında bugün Mondihome Kayserispor’u konuk edecek.

Papara Park’ta saat 16.00’da başlayacak mücadeleyi hakem Ümit Öztürk yönetecek.

Teknik direktör Abdullah Avcı’nın göreve geldiği ikinci dönemde oynadığı 5 karşılaşmada 3 galibiyet, 2 beraberlik alarak yenilgi yaşamayan bordo-mavililer, Kayserispor karşısında da kazanarak yoluna devam etmek istiyor.

Trabzonspor’da sarı kart cezalısı Mendy ile sakatlıkları bulunan Orsic ve Fernandez yarınki karşılaşmada görev alamayacak.

Kasımpaşa, Gaziantep FK’yi misafir ediyor

Kasımpaşa, Trendyol Süper Lig’in 14. haftasında bugün Gaziantep FK’yi konuk edecek.

Recep Tayyip Erdoğan Stadı’ndaki karşılaşma saat 13.30’da başlayacak. Müsabakayı hakem Burak Şeker yönetecek.

Geride kalan 13 karşılaşmada 5 galibiyet, 3 beraberlik ve 5 yenilgi yaşayan lacivert-beyazlılar, 18 puanla ligde 9. sırada yer alıyor.

Gaziantep FK ise 5 galibiyet