📽️Garfield Beyaz Perdeye Geri Dönüyor

0

📽️Garfield Beyaz Perdeye Geri Dönüyor

Sahibi Jon ile nasıl tanıştığından, daha önce hiç görmediğimiz babasına kadar birçok yeni detay içeren ‘Garfield’ animasyon filmi, Mayıs 2024’te sinemalarda olacak.

24 Mayıs 2024’te vizyonda olması planlanan Sony/Columbia Pictures yapımı Garfield animasyon filmi, pazartesilerden nefret eden ve lazanya aşığı kedimizin, sahibi Jon ile tanışmasından, uzun zamandır kayıp olan sokak kedisi babası Vic ile beklenmedik şekilde yeniden bir araya gelmesine kadar birçok yeni detayı barındıran bir hikâyeyi konu alacak.

Filmin seslendirme kadrosunda  Pratt’e, Samuel L. Jackson (Vic),  Hannah Waddingham, Ving Rhames, Nicholas Hoult, Cecily Strong, Harvey Guillén (Odie), Brett Goldstein ve Bowen Yang gibi isimler eşlik edecek.

Daha önce 2004 yılında Garfield: The Movie ve 2006 yılında devam filmi Garfield: A Tail of Two Kitties ile sinemalarda izleyiciyle buluşan  Garfield, bu live-action ve CGI karması filmlerle önemli hasılat rakamlarına ulaşmış olsa da seyircilerin geneli tarafından çok başarılı bulunmamıştı. Bu filmlerde  Garfield’ı, ünlü komedyen Bill Murray seslendirmişti.

sinetopya