THY Euroleague/Fenerbahçe Beko seyircisiz maçta Sırbistan’da Maccabi Playtika ile oynuyor. Anadolu Efes Milan deplasmanında

0

Fenerbahçe Beko, Sırbistan’da İsrail temsilcisi Maccabi Playtika’ya konuk olacak.

Fenerbahçe Beko Erkek Basketbol Takımı, THY Euroleague 9. hafta mücadelesinde İsrail ekibi Maccabi Playtika’yla Sırbistan’da karşı karşıya gelecek.

Belgrad’daki Aleksandar Nikolic Spor Salonu’nda oynanacak müsabaka TSİ 22.05’te başlayacak.

Maccabi Playtika – Fenerbahçe maçı S Sport’tan canlı yayınlanacak.

Çift maç haftasında ilk mücadelesine Kızılyıldız deplasmanında çıkan sarı-lacivertliler, Sırbistan temsilcisine 87-56 mağlup olarak sekizinci haftada üçüncü yenilgisini yaşadı.

İsrail’in Gazze’ye saldırıları nedeniyle THY Avrupa Ligi maçlarını Sırbistan’da oynayan Maccabi Playtika, dün konuk ettiği Olympiakos’a 79-74 kaybederek 7. maçında üçüncü kez yenildi.

İki takım arasında bugüne kadar oynanan 27 maçta Maccabi Playtika 16 kez kazanırken, Fenerbahçe Beko 11 kez parkeden galibiyetle ayrıldı.

Fenerbahçe Beko ile Maccabi Playtika arasında oynanacak karşılaşmaların yerinde güvenlik gerekçesiyle değişikliğe gidilmişti.

Ülker Spor ve Etkinlik Salonu’nda oynanması gereken 9. hafta karşılaşması, aynı tarihte İsrail ekibinin ev sahipliğinde ve seyircisiz olarak Sırbistan’ın başkenti Belgrad’da oynanacağı belirtilmişti.

Bu değişikliğin ardından, iki takım arasında 4 Ocak 2024’te İsrail ekibinin ev sahipliğinde oynanması gereken 19. hafta müsabakasının, Ülker Spor ve Etkinlik Salonu’nda yapılacağı açıklanmıştı.

Armani Milan-Anadolu Efes

Basketbol THY Euroleague’in 9. haftasında Anadolu Efes, İtalya temsilcisi EA7 Emporio Armani Milan’a konuk olacak.

Mediolanum Forum’da oynanacak karşılaşma, TSİ 22.30’da başlayacak.

Emporio Armani Milan – Anadolu Efes maçı S Sport 2 kanalından canlı yayınlanacak.

Anadolu Efes, organizasyonda 4’er galibiyet ve yenilgi yaşadı. EA7 Emporio Armani Milan ise çıktığı maçların 2’sini kazandı, 6’sından mağlup ayrıldı.

Anadolu Efes, EA7 Emporio Armani Milan müsabakasıyla Avrupa kupalarındaki 810. maçına çıkacak.

Lacivert-beyazlı ekip, Avrupa kupalarında oynadığı 809 karşılaşmada 459 galibiyet ve 350 yenilgi yaşadı.

Anadolu Efes, 2001-2002 sezonundan itibaren katıldığı THY Avrupa Ligi’nde ise 562. maçını yapacak. Avrupa basketbolunun kulüpler düzeyindeki en büyük organizasyonunda 302 galibiyet elde eden lacivert-beyazlı ekip, 259 kez rakiplerine mağlup oldu.