İddia; ‘Gönül Dağı dizisine güzel oyuncu veda ediyor!

0

TRT1 dizisi Gönül Dağı’nın sevilen karakterleri ve etkileyici senaryosu izleyiciyi etkilemeye devam ederken bir ayrılık iddiası geldi.

Gönül Dağı’nın sevilen karakterleri ve etkileyici senaryosu, izleyicileri her hafta ekran başına kilitlemeye devam ediyor. Ancak son günlerde ortaya atılan sürpriz değişim iddiaları, dizinin geleceği hakkında merak uyandırdı. Bu iddialar doğruysa, dizinin seyircileri nasıl etkileyeceği ise henüz bilinmiyor.

SÜRPRİZ İDDİA

Takvim.com.tr’deki habere göre; Asuman karakterine hayat veren güzel oyuncu Hazal Çağlar kulislerde dolaşan dedikodularla gündeme geldi.

İddiaya göre, Hazal Çağlar Gönül Dağı’na veda edecek ve izleyiciler sevilen karakterin diziden ayrılma sürecine tanıklık edecek. Gelişmelerle sınırlı kalmayan dedikodular sadece Hazal Çağlar’ın değil, dizide başka ayrılıkların yaşanacağı iddiasını da beraberinde getirdi.

Gelecek bölümlerde doğru olup olmadığı ortaya çıkacak olan bu iddialar yeni bölümü bekleyen seyirciler için büyük sürpriz olacak..

Kasabanın huzurlu görüntüsü Selma ve Taner’in sırlı aşkıyla sarsıldı! İkilinin sevgili olduğu dedikodusu kısa sürede kasaba halkı arasında yayıldı. Ancak bu sırlı ilişki Zafer’in dikkatini çekti. Veysel, kızıyla vakit geçirirken evde meydana gelen yangın, kasabanın en dramatik anlarından birine dönüşüyor.