Hatayspor, Galatasaray’ı misafir ediyor

0

Trendyol Süper Lig’in 12. haftasında lider Galatasaray deplasmanda Atakaş Hatayspor ile karşılaşacak. Peki Atakaş Hatayspor – Galatasaray maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Trendyol Süper Lig’de Galatasaray, RAMS Park’ta Kasımpaşa’yı 2-1 yendi. Fenerbahçe’nin Trabzonspor’a 3-2 yenildiği maçın ardından sarı kırmızılılar 31 puanla lider oldu. Ligde 11 maçta 10 galibiyet, 1 beraberlik yaşayan Galatasaray 21 gol atarken, kalesinde 6 gol gördü.

Şampiyonlar Ligi’nde Bayern Münih ile oynanan maç öncesinde iki maçın kamp kadrosunu açıklayan Galatasaray’da eksik oyuncu bulunmuyor.

Sakatlığı devam eden ve Bayern Münih maçında sahada yer alan Muslera’nın Hatayspor maçında da kalede olması bekleniyor. İğne tedavisi ile maçlara çıkan Mauro Icardi de Hatay’a götürüldü.

Oynadığı son 3 maçta puan toplayamayan Hatayspor, 14 puanla ligde 9. sırada yer alıyor. Hatayspor’un bu sezon çıktığı 11 maçta 3 galibiyeti, 3 mağlubiyeti ve 5 beraberliği bulunuyor. Rakip fileleri 18 kez havalandıran Volkan Demirel yönetimindeki Hatayspor, kalesinde ise 15 gol gördü.

Akdeniz ekibinde sakatlıkları bulunan Mehdi Boudjema ve Nikola Maksimovic karşılaşmada yer almayacak.