Selena Gomez, İsrail-Filistin savaşı paylaşımlarına gelen tepkilere isyan etti, Instagram’ı terk etti!

0

İsrail-Filistin çatışmaları devam ederken ünlüler dünyasının yaşananlara verdiği tepkiler ayrıca dikkat çekiyor.

Pek çok ünlü isim savaş karşısında sessiz kaldığı için ya da desteklediği grup nedeniyle sert eleştirilerin hedefi oluyor.

Son olarak da Selena Gomez, İsrail ile Filistin arasındaki çatışmaya ilişkin yorumlarından dolayı eleştirildi. Gomez, tepkiler üstüne Instagram’a ara vermesi gerektiğini ve hesabını sileceğini söyledi.

Gomez, perşembe günü “Bitirdim. Olanların hiçbirini desteklemiyorum” diye yazdı. Ünlü ismin kararı, birkaç gün önce yaptığı paylaşımdan sonra geldi.

Gomez, Orta Doğu’daki savaş hakkında konuştu ve şöyle dedi: “Beni hasta eden de bu. Keşke dünyayı değiştirebilseydim. Ama bir gönderi bunu değiştirmez.”

Gomez’in İsrail-Filistin paylaşımı nefretle karşılandı… Pek çok kişi ünlü ismi, ihtiyacı olanlara yardım etmek için elinden geleni yapmamakla suçladı ve platformun işe yaramaz olduğunu iddia ettiği için onu eleştirdi. Gomez de eleştiriler üzerine de hikayede bir yazı paylaşarak bir süre sosyal medyaya ara verdiğini açıkladı.

İsrail-Filistin çatışmalarıyla ilgili eleştirilerin hedefinde olan tek ünlü isim Selena Gomez de değil. Eski yetişkin film yıldızı Mia Khalifa, Hamas’ı savunduktan sonra Playboy’daki işini kaybetti. Ayrıca tüm Hadid ailesi de ölüm tehditleri alıyor.