Avrupa’nın göbeğinde futbola kan bulaştı. Saldırıya uğrayan Lyon Teknik Direktörü Fabio Grosso’ya 13 dikiş atıldı!

0

Olimpik Marsilya deplasmanı öncesi taşlı saldırıya uğrayan Olimpik Lyon takımında teknik direktör Fabio Grosso’nun göz çevresine 13 dikiş atıldı.

Fransa Ligue 1’de oynanacak Olimpik Marsilya-Olimpik Lyon maçı öncesinde yaşanan olaylarda yaralanan Lyon teknik direktörü Fabio Grosso sosyal medya hesabından son durumunu paylaştı.

Deplasmanda yapacağı maç için stada hareket eden Olimpik Lyon takımının otobüsü, Marsilya taraftarları tarafından taşlı saldırıya uğramış ve teknik direktör Grosso sol gözünden yaralanmıştı. Kanlar içerisinde kalan genç teknik adamın görüntüleri sosyal medyada gündem olmuş ve Olimpik Marsilya-Olimpik Lyon maçının ertelendiği açıklanmıştı.

Sağlık durumu merak edilen Grosso sosyal medya hesabından yüzünün son görüntüsünü paylaştı. Göz çevresine 13 dikiş atılan 45 yaşındaki İtalyan teknik adam sağlık durumunun iyi olduğunu duyurdu.

Fransız RMC kanalının programına katılan İçişleri Bakanı Gerald Darmanin, dünkü olaylarda Grosso’nun yanı sıra 5 polisin de yaralandığını ve 9 kişinin gözaltına alındığını duyurdu. Ulusal basın, olayla ilgili 2 soruşturma birden başlatıldığını aktardı.

Fransız basınının en ünlü spor gazetelerinden L’equipe, Grosso’nun kanlı haldeki yüzünü manşetine taşımış ve olayı ‘İğrenç ve Utanç’ başlığı ile duyurmuştu.