Cher’in gelini ünlü şarkıcıyı mahkemeye şikayet etti: ‘Fazla müdahaleci’

0

ABD’li şarkıcı Cher’in oğlu Elijah Blue Allman’ın görüşmediği eşi Marieangela King, süperstarın ikilinin ayrılık aşamasında yaptığı anlaşmaya müdahale ettiğini iddia ediyor.

People’ın haberine göre, çarşamba günü sunulan belgelerde 36 yaşındaki King, 47 yaşındaki Allman’ı, boşanmaları sırasında “evlilikleri üzerinde çalışmaya” karar vermelerinden kısa bir süre sonra, nisan sonundan bu yana görmediğini iddia ediyor.

Profesyonel müzik kariyerinde Queenie olarak bilinen King, 77 yaşındaki Cher’in bu süre zarfında oğlunun “sağlık yönetiminin yanı sıra konumu ve erişilebilirliğine” “müdahale etmeye” devam ettiğini iddia ediyor.

King açıklamasında, boşanma işlemlerini “keşif ve dava aşamasında altı ay süreyle” sürdürme konusunda 21 Nisan’da anlaştıktan sonra, o sırada kendisiyle birlikte yaşayan Allman’ın “ortadan kaybolduğunu” ve “onu görmediğini” belirtiyor.

King ayrıca, Allman’ın “evliliklerini düzeltme konusunda yeterince çaba göstermemesi” nedeniyle, kendisine hala borçlu olduğunu iddia ettiği 40 bin dolarlık eş desteğine ek olarak yasal ücretlerini ödemesini ve eş desteğinin devam etmesini talep ettiğini belirtiyor.

Belgelerde King ayrıca araba ve kişisel eşyaların yanı sıra “Michael Jackson’ın dört sanat eserinin tapusuna” erişim talep ederek şaşırttı.

Cher ise iddialarla ilgili herhangi bir yorum yapmayı reddetti.

Ünlü ismin 2017’de ölen rock efsanesi Gregg Allman’dan sahip olduğu Elijah Blue Allman, 2013’te rock şarkıcısı Marieangela King ile evlenmişti. 11 yaşında uyuşturucuya başladığını itiraf eden Allman, uzun yıllardır eroin bağımlılığıyla mücadele ediyor.