UEFA Şampiyonlar Ligi/Galatasaray, Bayern Münih’i ağırlıyor

0

Temsilcimiz Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubu üçüncü hafta maçında bugün Almanya’nın Bayern Münih ekibini konuk edecek.

RAM Park’ta yapılacak maç, saat 19.45 başlayacak. Müsabaka, Exxen’den yayınlanacak.

Karşılaşmayı İtalyan hakem Davide Massa yönetecek. Massa’nın yardımcılıklarını Filippo Meli ve Stefano Alassio üstlenecek. Müsabakanın dördüncü hakemi ise Daniele Chiffi olacak.

Gruptaki ilk maçında Danimarka temsilcisi Kopenhag ile İstanbul’da 2-2 berabere kalan Galatasaray, ikinci müsabakasında konuk olduğu İngiliz ekibi Manchester United’i 3-2 mağlup etti. Sarı-kırmızılı takım, grupta 4 puanla ikinci sırada bulunuyor.

Bayern Münih ise ilk maçta sahasında Manchester United’ı 4-3, ikinci maçında da deplasmanda Kopenhag’ı 2-1 mağlup etti. Alman ekibi, grupta 6 puanla zirvede yer alıyor.

Galatasaray’da Bayern Münih maçı öncesinde yıldız futbolcu Mauro Icardi’nin sakatlığı bulunuyor.

Sarı-kırmızılı takımın gol yollarındaki en etkili ismi olan Arjantinli futbolcu, Süper Lig’de Beşiktaş ile oynanan derbide sakatlık geçirdi.

Sağ ayak bileği dış tendon grubu ile destek dokusunda hasar ve kanama tespit edilen Icardi’nin, Bayern Münih maçında forma giyip giymeyeceğine yarın karar verilecek.

Galatasaray’da sakatlığı geçen Hakim Ziyech, Bayern Münih maçının kadrosunda yer alacak.

Süper Lig’in 5. haftasında RAMS Başakşehir ile oynanan maçtan sonra sakatlanan Faslı futbolcu, takımının son 5 resmi karşılaşmasında görev yapamadı.

Teknik direktör Okan Buruk’un görev vermesi durumunda Ziyech, Bayern Münih maçında formasına kavuşacak.

Bayern Münih’te 4 futbolcu sakatlıkları nedeniyle Galatasaray maçında forma giyemeyecek.

Alman ekibinde tedavileri devam eden Dayot Upamecano, Serge Gnabry, Raphael Guerreiro ve Leon Goretzka, maçın kadrosunda yer alamayacak.

Bayern Münih’te sakatlığı yeni geçen tecrübeli kaleci Manuel Neuer’in durumu ise belirsiz.