18 sayı geriden geldi,15 sayı farkla kazandı. Fenerbahçe Beko, Çift maç haftasını kayıpsız geçti

0

THY EuroLeague’in 4. haftasında Fenerbahçe Beko, sahasında ağırladığı LDLC ASVEL’i 18 sayı farktan geri döndüğü maçta 101-86 mağlup etti ve çift maç haftasını 2’de 2 ile geçmeyi başardı.

THY EuroLeague’in 4. haftasında temsilcilerimizden Fenerbahçe Beko, sahasında Fransız ekibi LDLC ASVEL’i ağırladı. Fenerbahçe, mücadeleden 101-86 skorla galip ayrıldı.

Fenerbahçe Beko, sahasında ağırladığı ASVEL karşısında ikinci çeyreğin ortasında 43-25 geri düşmüştü. İlk yarıyı da 55-42 geride kapatan temsilcimiz, ikinci yarıda sergilediği performansla rakibini çift haneli 15 sayı farka ulaşarak mağlup etmeyi başardı.

(ÖZET) Fenerbahçe Beko - LDLC ASVEL maç sonucu: 101-86 | 18 sayı farktan geri dönüş!

Çift maç haftasının ilk etabında sahasında Panathinaikos’u mağlup eden Fenerbahçe Beko, ASVEL karşısında da kazanarak çift maç haftasını 2’de 2 ile geçti. Toplamda 4 maç sonunda 3 galibiyeti bulunan Sarı-Lacivertliler, iç sahada da 3’te 3 yapmış oldu. Tek yenilgi, büyük çekişmeye sahne olan Valencia Basket deplasmanında gelmişti. Çift maç haftasının ilk etabında yine İstanbul’da bir diğer temsilcimiz Anadolu Efes’e kaybeden LDLC ASVEL ise bu sezon çıktığı 4. maçtan da mağlubiyetle ayrılarak galibiyet hasretini sürdürdü.