“Ben 69, Eşim 25 Yaşında, Ailem ve Arkadaşlarım Bize Sırtını Döndü Ama Bu Gerçek Bir Aşk Hikayesi”

0

“Ben 69, Eşim 25 Yaşında, Ailem ve Arkadaşlarım Bize Sırtını Döndü Ama Bu Gerçek Bir Aşk Hikayesi”

“Çok genç olduğu için çok fazla ilgi görüyoruz.” 

Joop Evers 69 yaşında ve 25 yaşındaki karısı Rona Evers’e delicesine aşık.

Çift, yalnızca toplumdan değil ,
ailelerinden ve arkadaşlarından da sert eleştirilere maruz kalıyor . Joop ve Rona kendi hikayelerini anlatmak için internete girdiler ve alışılmadık ilişkilerinin ardındaki mantık, gerçek aşkın  kimlikteki rakamlara bağlı olmadığını  kanıtlıyor .

Joop Evers ile Rona Evers arasında   44 yaş fark var. Yaşın aslında sadece bir sayıdan ibaret olduğunu kanıtlıyorlar ve şöyle diyorlar: “Bu aşk,  para dolandırıcılığı değil.”

Joop Hollanda’dan geliyor . Ancak adam şu anda karısının memleketi Bacolod, Filipinler’de yaşıyor . İlişkileri orada geniş çapta kabul görüyor ve ikili, olumsuzluklardan ve yargılamalardan kaçabiliyor.

İlişkileri hakkında konuşan Joop , o “Benim için ya da Rona için sorun değil, o,  dengede olan ve onu olduğu gibi seven deneyimli bir partnere sahip olduğu için mutlu .”

Ancak sevgi dolu çift, ailesini ve arkadaşlarını kaybetti . Artık aşklarının yasal olduğunu sürekli kanıtlamak zorundalar, paranın ilişkileriyle hiçbir ilgisi olmadığını ve sadece aşık olduklarını açıklıyorlar.

Joop şöyle açıklıyor : “Yaş sadece bir sayıdan ibaret. Bu gerçek bir aşk hikayesi, para ya da yeşil kart alma girişimi değil. Rona, çaresiz durumdaki diğer insanlara yardım etmek dışında hiçbir zaman para istemedi.”


Joop, birlikte alışverişe gittiklerinde “çok fazla bakışla karşılaştıklarını” açıkladı. Bütün bunların “kıskançlık” yüzünden olduğunu düşünüyor  .
Adam, internette kendisinin ve sevgilisinin birlikteliğine dair “kıskanç” yorumlar bile yapıldığını söyledi. “Bu onun için daha iyi bir hayat ama aynı zamanda benim için de daha iyi bir hayat” dedi.

Rona şöyle diyor: “Ailem ilişkimizi çok destekledi. Açıkçası Filipinler’de yaş farkı çok daha normal, bu yüzden ne olursa olsun bizi her zaman desteklediler.  İnsanların bizim hakkımızda ne söylediği umurumda değil, onu çok seviyorum. Biz iyi insanlarız; İnsanları seviyor ve önemsiyoruz ve sadece bu sevgiyi geri istiyoruz.