📽️ Belediye başkanı timsahla evlendi: “Birbirimizi seviyoruz”

0

📽️ Belediye başkanı timsahla evlendi: “Birbirimizi seviyoruz”

Meksika’nın San Pedro Huamelula Belediye Başkanı Victor Hugo Sosa Garcia, gelinlik giydirilmiş timsah Prenses Alicia Rubí ile evlendi.

Timsahla evlenmek Ülkede 230 yılı aşkın bir geçmişe sahip bir gelenek.

Gelenek, iki etnik grubun bir düğünde birleştiği günü yeniden yaratmayı amaçlamakta.

Meksika’nın Oaxaca eyaletinde yer alan San Pedro Huamelula’nın Belediye Başkanı Victor Hugo Sosa Garcia halkına şans, bolluk ve refah getirmesi için Alicia Adriana adlı timsahla evlendi. Müzik ve danslar eşliğinde festival havasında geçen düğüne şehir halkı büyük ilgi gösterdi.

Düğün öncesinde Alicia Adriana adlı timsaha gelinlik giydirilirken, güvenlik için ağzı bağlandıktan sonra San Pedro Huamelula şehri sokaklarında dolaştırıldı. Şehir sakinleriyle bol bol dans ettirilen timsah, son olarak nikah için belediye sarayına getirildi. Burada timsah ile Belediye Garcia arasındaki nikah şehrin ileri gelen dini lideri tarafından kıyıldı.

Belediye Başkanı Garcia, nikah sırasında timsah gelinle evlenmeyi kabul edip etmediği sorulması üzerine, “Sorumluluğu kabul ediyorum çünkü biz birbirimizi seviyoruz, önemli olan bu. Aşk yoksa evlilik olamaz. Biz birbirimizi seviyoruz ve prenses kızla evlenmeyi kabul ediyorum” cevabını verdi.

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here