‘Yalan söylüyor’ da diyemezsin… Papağan Adamın hizmetçiyle ‘kırıştırdığını’ bir bir adamın karısına anlattı!

0

‘Yalan söylüyor’ da diyemezsin… Papağan Adamın hizmetçiyle ‘kırıştırdığını’ bir bir adamın karısına anlattı! 

Vietnamlı bir adamın zina yaptığı , evcil papağanının hizmetçiyle olan gizli ilişkisini karısına açıklamasının ardından ortaya çıktı.

Vietnam basınında yer alan habere göre, aldatılan kadın, eşi ve evin hizmetçisi arasındaki ilişkiyi papağanından öğrendi.

Kadına göre, kendisi ve başarılı bir mobilya işi olan kocası yakın zamanda ev işlerine yardımcı olması için bir hizmetçi tutmaya karar verdiler.

Bir tanıdıklarının tavsiyesi üzerine bir hizmetçiyi işe aldıklarını söyleyen kadın, zamanla eşinin ve hizmetçinin hareketlerinden şüphelendiğini belirtti.

Bir gün karısı eve her zamankinden daha erken döndü ve hizmetçiye kapıyı açması için seslendi. Cevap alamayınca, özür dileyen ve çamaşır astığını söyleyen hizmetçiyi aradı. Alışılmadık zamanlamaya şaşıran kadın, hizmetçinin tipik olarak en iyi tazelik ve koku için güneş ışığının en yoğun olduğu saatlerde kıyafetleri astığını fark etti.

Eve girer girmez kocasının içeride beklediğini fark eden kadın, sanki bir şey saklıyormuş gibi yersiz bir yakınlıkla onu selamladı. Karısı zina yaptığından ve hizmetçiyle gizlice ilişkisi olduğundan şüphelenmeye başladı. Bu şüphelere rağmen, hizmetçiden daha çekici ve güçlü olduğu konusunda kendine güvence verdi.

Bir gün karısı yeni yıkanmış kıyafetlerini çatıya çıkardığında her şey değişti. Kapıyı açar açmaz papağanın garip ve müstehcen ifadeler taklit ettiğini duydu. Karısı, kocasının kuşa böyle bir dil öğreteceğine inanamadı ve papağanın bu cümleleri, çiftin hizmetçinin yatak odasında tekrarlanan boşboğazlıklarından öğrendiği sonucuna vardı. Böylece kocasının zina yaptığı ortaya çıktı.

Kadın, boşanma davası açmaya karar verdi.

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here