⚽Süper Lig 31. hafta/Galatasaray, Karagümrük’ü ağırlıyor. Kasımpaşa’nın rakibi Konyaspor. Adana Demirspor, Kayserispor’u misafir ediyor

0

Süper Lig 31. hafta/Galatasaray, Karagümrük’ü ağırlıyor. Kasımpaşa’nın rakibi Konyaspor. Adana Demirspor, Kayserispor’u misafir ediyor

Galatasaray’ın konuğu Fatih Karagümrük

Spor Toto Süper Lig lideri Galatasaray, 31. hafta maçında bugün sahasında VavaCars Fatih Karagümrük ile karşı karşıya gelecek.

Nef Stadı’nda saat 19.00’da başlayacak müsabakayı hakem Volkan Bayarslan yönetecek.

Süper Lig’deki son 3 maçını kazanan Galatasaray, VavaCars Fatih Karagümrük karşısından da üç puanla ayrılarak galibiyet serisini sürdürmeye çalışacak.

Galatasaray, ligin geride kalan bölümünde oynadığı 28 maçta 22 galibiyet ile üçer beraberlik ve yenilgi yaşadı. Topladığı 69 puanla liderlik koltuğunda oturan sarı-kırmızılı ekip, en yakın takipçisi Fenerbahçe’nin 6 puan önünde bulunuyor.

VavaCars Fatih Karagümrük de ligde oynadığı 28 maçın 10’unu kazanırken, 10’unda berabere kaldı, 8’inde ise mağlup oldu. 40 puanı bulunan kırmızı-siyahlı ekip, 8. sırada yer alıyor.

İki takım arasında sezonun ilk yarısında oynanan maçı Galatasaray 2-0 kazanmıştı.

Galatasaray’ın Arjantinli yıldız futbolcusu Mauro Icardi’nin, yaşadığı sakatlık nedeniyle VavaCars Fatih Karagümrük maçında forma giymesi zor görünüyor.

Sarı-kırmızılı takımın, ligde Corendon Alanyaspor ile oynadığı maçta sakatlık geçiren Icardi’nin sol arka adalesinde orta düzey zorlanma tespit edildi.

Tedavisine devam edilen yıldız futbolcunun durumuyla ilgili son değerlendirme yapılacak.

Galatasaray’da sarı kart cezalısı Barış Alper Yılmaz, VavaCars Fatih Karagümrük maçında görev yapamayacak.

Sarı-kırmızılı takımda ayrıca karşılaşma öncesinde Mauro Icardi, Kerem Aktürkoğlu, Sacha Boey ve Sergio Oliveira sarı kart ceza sınırında bulunuyor.

Bu futbolcular kart görmeleri durumunda ligin 32. haftasındaki Beşiktaş derbisinde forma giyemeyecek.

Konyaspor, Kasımpaşa deplasmanında

Spor Toto Süper Lig’in 31. haftasında bugün Arabam.com Konyaspor, Kasımpaşa’ya konuk olacak.

Spor Toto Süper Lig’in 31. haftasında Arabam.com Konyaspor’u konuk edecek.

Kasımpaşa Recep Tayyip Erdoğan Stadı’nda saat 13.30’da başlayacak maçı, hakem Yasin Kol yönetecek.

Süper Lig’de oynadığı 29 maçta 9 galibiyet, 6 beraberlik ve 14 mağlubiyet yaşayan Kasımpaşa’nın 33 puanı bulunuyor. Lacivert-beyazlı takım, averajla 12. sırada yer alıyor.

Ligde oynadığı 29 maçın 9’unu kazanan, 12’sinde berabere kalan ve 8’ini kaybeden Arabam.com Konyaspor ise hanesine yazdırdığı 39 puanla haftaya 9. sırada girdi.

İki takım arasında sezonun ilk yarısında Konya’da oynanan maç 1-1 berabere bitmişti.

Adana Demirspor’un rakibi Kayserispor

Spor Toto Süper Lig’in 31. haftasında Adana Demirspor sahasında Yukatel Kayserispor’u misafir ediyor.

Ligde 54 puanla dördüncü sırada bulanan mavi-lacivetlilerde  Semih Güler sarı kart cezası nedeniyle karşılaşmada forma giyemeyecek.

30. hafta sonunda topladığı 44 puanla 7. sırada yer alan sarı kırmızılı takımda cezalı olan Majid Hosseini forma giyemeyecek.

Adana Stadyumunda oynanacak olan Adana Demirspor ile Yukatel Kayserispor maçı saat 16.00’da başlayacak ve maçta hakem Direnç Tonusluoğlu düdük çalacak.

 

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here