Hedef alınan Haluk Levent, aldığı kararı açıkladı: ‘Yaralar sarıldıktan sonra şeytanın yeryüzü temsilcileriyle hesaplaşacağım’    

0
Hedef alınan Haluk Levent, aldığı kararı açıkladı: ‘Yaralar sarıldıktan sonra şeytanın yeryüzü temsilcileriyle hesaplaşacağım’                                                                                                                                                                                     AHBAP kurucusu sanatçı Haluk Levent, derneğin çok sayıda kişiler tarafından hedef gösterilmesiyle ilgili yeni bir karar alındığını duyurdu.                                                         

Kahramanmaraş merkezli büyük depremlerin ardından yaptığı yardımlar sonrasında siyasi isimler dahil çok sayıda kişi tarafından hedef alınan AHBAP’ın kurucusu sanatçı Haluk Levent, yeni bir karar açıkladı.

Sanatçı sosyal medya hesabından şu mesajı paylaştı:

“Bir ekip kurulmuş kim kurdurmuş bilmiyorum. Ahbap’ı yıpratmak için eski ne varsa yayma ve yayınlama kararı almışlar. Ben de bir karar aldım. Ben çalışmalarıma devam edeceğim. Ve bu sayfayı Ahbaplar yönetecek. Bu halk düşmanları ile muhatap olamam çünkü işlerimiz aksıyor

Kim ne yaparsa kim ne yazarsa yazsın artık bu sayfadan cevap verilmeyecek. Sadece işimize yoğunlaşıp sizden gelen bağışları iyi projelerle sizlere sunmayı hedefliyoruz. Deprem yaraları sarıldıktan sonra şeytanın yeryüzü temsilcilerine toplu cevap verip hesaplaşacağım Bilginize.”

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here