Enkaz altındaki İki futbolcudan acı haber; Burhanettin Sever ve Muhammed Seyyid Orhan hayatını kaybetti!

0

Enkaz altındaki İki futbolcudan acı haber; Burhanettin Sever ve Muhammed Seyyid Orhan hayatını kaybetti!

Kahramanmaraş merkezli depremlerde enkaz altında kalan Kahramanmaraş İstiklal Spor’un futbolcusu Burhanettin Sever ile Amatör Lig kulüplerinden Derik Spor’un kalecisi Muhammed Seyyid Orhan’dan kötü haber geldi.

Bölgesel Amatör Lig (BAL) kulüplerinden Kahramanmaraş İstiklal Spor’un futbolcusu Burhanettin Sever, “Asrın felaketi” olarak nitelenen Kahramanmaraş merkezli depremlerde hayatını kaybetti.

Türkiye Futbol Federasyonundan yapılan açıklamada, “Kahramanmaraş İstiklal Spor’un futbolcusu Burhanettin Sever’in ülkemizi yasa boğan deprem felaketinde hayatını kaybettiğini derin bir üzüntüyle öğrenmiş bulunuyoruz.” Burhanettin Sever’e Allah’tan rahmet; kederli ailesine, yakınlarına ve İstiklal Spor camiasına başsağlığı dileriz. denildi.

TFF, Yerel Amatör Lig kulüplerinden Derik Spor’un kalecisi Muhammed Seyyid Orhan’ın da deprem felaketinde hayatını kaybettiğini duyurdu.

TFF açıklamasında, “Yerel Amatör Lig kulüplerinden Derik Spor’un kalecisi Muhammed Seyyid Orhan’ın ülkemizi yasa boğan deprem felaketinde hayatını kaybettiğini derin bir üzüntüyle öğrenmiş bulunuyoruz. Muhammed Seyyid Orhan’a Allah’tan rahmet; kederli ailesine, yakınlarına ve Derik Spor camiasına başsağlığı dileriz. 

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here