Şeytanca plan otopside bozuldu. Kendini ölü göstermek için benzerini öldürdü!

0

Şeytanca plan otopside bozuldu. Kendini ölü göstermek için benzerini öldürdü!

Almanya’da yaşayan 23 yaşındaki Şehriban K., kendisiyle aynı yaşta olan Cezayirli güzellik influencer’ı Hatice O.’yu defalarca bıçaklayarak katletmekle suçlanıyor.

Alman Bild gazetesinin haberine göre Şehriban, kendisine benzettiği Cezayirli influencer’ı sosyal medyada takip edip kulağa hiç de mantıklı gelmeyen bir cinayet planı yaptı.

Savcılık, geçen ağustosta Ingolstadt kentinde Hatice O.’yu 50 bıçak darbesiyle öldürmekle suçlanan Şehriban’ın kendisini ölmüş gibi göstermek için cinayeti işlediğini düşünüyor.

Şehriban K.

Davaya bakan savcılık makamına göre kendisi de güzellik blogger’ı olan Şehriban, bıçak darbelerinden yüzü tanınmaz hale gelen influencer’ı aracına yerleştirerek kendisinin öldüğünün düşünülmesini amaçlamış.

Alman polisi, cinayet sonrasında park halindeki bir arabada bulunan cesedin Şehriban K.’ya ait olduğunu düşünmüştü çünkü araç ona aitti. Ancak şüphe üzerine yapılan otopside öldürülen kişinin Hatice O. olduğu belirlendi.

Hatice O.

Bild, Şehriban’ın güzellik ürünleri sattığını söyleyerek influencer’la sosyal medyada temasa geçtiğini, erkek arkadaşıyla kadını ormana kaçırıp defalarca bıçakladığını, ailesinin kadını tanıyamaması için de yüzünü parçaladığını yazdı.

Yetkililer, cinayeti “benzeri görülmemiş sıra dışı vaka” diye niteledi.

Geçen hafta tutuklanan Şehriban ve erkek arkadaşı suçlu bulunmaları halinde müebbet hapis cezası alabilir.

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here