Güner YÖNEL; 2023, Burçlar / Terazi & Yükselen Terazi

0

Güner YÖNEL; 2023, Burçlar
Terazi & Yükselen Terazi

2023 Astroloji/Burçlar! Terazi/Yükselen Terazi:

Yıla Mars retrosu ile giriliyor.
12 Ocak sonrası eğitim, akademik konular, uzmanlık gerektiren durumlar, işte yeni bir tecrübe kazanma mücadelesine yönelik girişimler, medya/iletişim/yolculuk bağlantılı hamleler, hukuki konulara ilişkin meseleler 26 Mart sürecine dek ilerletilebilir olacak. Jupiter Koç transiti ise ilişki, yakın arkadaşlıklar, profesyonel iş hayatı, yasal konular, evlilik, yeni bir ortaklık kurma adına dinamik, geliştirici oluşumlara yol açan etkisini 16 Mayıs sürecine dek devam ettiriyor.

Dışsal şartların sunacağı imkanlar, yeni ilişkiler, ortaklı konular dinamizm kazanırken kimileri evliliğe adım atabilir, yeni bir ilişkinin içinde olabilir. Ay düğümlerinin kadersel yolculuğu 17 Temmuz’da başlarken ilk parçalı 20 Nisan Güneş tutulması; önemli gelişmelerin ilişkiler , karşılıklı konular, başkalarının etkisinin sizleri cesaretlendireceği gelişmelere yol alacağınızı gösteriyor. Ekim sürecine dek etkileri sürerken, bu tutulmada Pluton bağlantısına dikkat etmeli, ilişkiler, beklentiler, aile bağları adına dengede kalmalısınız.

14 Ekim burcunuzda Güneş tutulması ilişkiler, kişisel hamleler, insiyatif almanız gereken adımlar ve direk kendi niyetleriniz üzerinden etkili olacak.

Genel anlamda Koç /Terazi tutulmaları 2024 yılını içine alacak şekilde artık eskisinden cesur, kendi yolunda giden, ilişkiler ve ortaklı senaryolarda girişimci, gerektiğinde tek başına adımlar atmak yönünde önemli bir süreç olacaktır. Dış dünyada sizi bekleyen imkanlar, fırsatlar dönemine ilerliyor olacaksınız. Hemen ardından 16 Mayıs sonrası Jüpiter fırsatları bir yıllık süreçte Boğa burcunda 8.ev konularında bereketli oluşumlara doğru ilerleme şansı verecektir. Yeter ki aşırı iyimser, risk taşıyan hamlelerden imtina edebilin. Bu süreçte iş, aile, eş, hakediş, burs, miras bağlantılı finansal avantajlar mümkün görünüyor. Çeşitli yatırım imkanları, bütçeyi toparlamak, eşin, bankaların kaynaklarından yararlanma, krizleri, yükleri aşma imkanı öne çıkabilir. Genel sağlığınıza ilişkin sorunlara çözüm desteği alabilirsiniz. Satürn ise 7 Mart tarihinde burç değiştiriyor. 2,5 yıllık zaman diliminde oldukça fazla sorumluluk getirmek üzere Balık burcunda 6. evde. Tamamen öğrenme, uygulama ve yetenekleri geliştirmek anlamında özellikle çalışanlar adına önemli bir durak süreci olacaktır. Bütün beceri ve yeteneklerinizi işçi karınca misali yoğun bir çalışma, üretme, hayatınızın rutin akışını düzgün hale getirme gayesi eşliğinde çaba göstererek ortaya koyacaksınız. Neptün etkisi ile belki de uzun zamandır rehavet içinde , oluruna bıraktığınız bu alan artık disipline girmeli fikrini önemsemelisiniz. İşte, günlük hayat rutininde organizasyonel sisteme uymak durumunda kalacaksınız. Kişisel anlamda genel sağlığınızı onarmak, ihmal edilen durumları gözlemek, beden/ruh ikilisini yoran, beslenme, uyku, v.b. sizi aşağıya çeken, tüketen alışkanlıkları, bağımlılıkları terk etmek, özellikle bağışıklık sisteminizi korumak adına sağlıklı çözüm arayışlarına, destek almaya gayretli olunmalı.

Çalışma hayatında fedakarlık, vericilik, fayda yaratma, hizmet, kendinden verme, çok çalışma, genel yaşama düzen getirme çabası önemli olacak. Zira 7.ev dönemine çok değerli bir hazırlık aşamasında olduğunuzu bilmelisiniz. Pluton ise 5.ev alanında Mart sonu/Haziran süreci değişim yaratmanız gereken 5.ev alanında.

Aşkta, kişisel creatif yeteneklerde, sanatsal ya da profesyonel olarak üzerinde çalıştığınız konularda geri dönülmez bir evrenin ilk işaretlerini verecektir. Dijital mecralarda kendinizi gösterme çalışmalarını planlamak, başlamak, belki de futuristik projeler üretmek mümkün. Tutkuya evet ancak daha ziyade mantıklı aşklara göz kırpa eğilimine yakın olunmalı. Yaşamdan aldığınız keyifler, zevkler değişirken, çocukların yaşamında yaş’a göre önemli değişimler gözlenebilir, ilişkiniz başka bir boyuta geçebilir.

Spekülatif konulara ilginiz varsa riske ekstra dikkat. Aşırı takıntılı, hırslı olmaktan ziyade bu etkinin dönüştürücü boyutunu borsa, çeşitli yatırım araçlarını anlayarak, tecrübe ederek, aşama aşama kazanç sağlayacak noktaya taşıma gayretine girişilmeli.

Venüs 23 Temmuz/4 Eylül arası retro! Sosyal ilişki, arkadaşlık bağlarında sorun, mesafe yaratacak etkilerin dışında kalmaya özen gösterin. İşten beklenen kazançlar, özellikle kendinizin gelecekle ilgili planlarda aksama, dostlardan gelecek destekler ya da ortaklı bir ürün/proje çalışması dilediğinizce ilerlemeyebilir.

YARIN: AKREP & YÜKSELEN

🥀
Güner YÖNEL/Astrolog
#LibraAstroloji
İletişim:

Güner YÖNEL/kentekrani

Youtube Kanalına Abone Olmak İçin Tıklayınız

www.kentekrani.com 7 Ocak 2023

Yazarın Tüm Yazıları

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here