Güner YÖNEL; 2023, Burçlar / Başak & Yükselen Başak

0

Güner YÖNEL; 2023, Burçlar
Başak & Yükselen Başak

2023 Yılı burçlar! Başak/Yükselen Başak: Yıla Mars retrosu ile giriliyor.

12 Ocak sürecine dek iş hayatında, hedeflerde itidalli olmak, rekabet içeren olası durumları veya proje anlamında aksaklıkları doğru yönetmek gerekecek.

Düz hareket sonrası 26 Mart’a kadar iletişim, işte aksayan projeler, olası çeşitli iş değişiklikleri , bekleyen konuları ilerletmeye başlıyorsunuz. Jüpiter ise çeşitli şanslara işaret edeceği 1 yıllık süreçte kimi zaman dikkatli olmayı da gerektirecek.

16 Mayıs sürecine dek finansal konularda olabilecek iniş çıkışları doğru yönetmelisiniz. Eş’in parası, iş, miras bağlantılı finansal konularda yeni gelişmeler, fırsatlar olabilir. Ortak bir yatırım, alım satım konusunda girişim yapabilir, ortak bütçeyi derli toplu hale getirme çabasına girişebilirsiniz. Kredibilitenizi abartmadan çeşitli parasal destekler alabilir, varsa borçları yapılandırma şansını deneyebilirsiniz. 20 Nisan Güneş tutulması bu yönde ataklar, başlangıçlar yapmanız adına önemli bir dönem. Başkaları ile bağlantılı finansal konularda hevesli kararlar alabilirsiniz ancak Pluton ile bağlantısı aşırı hırs, düşünmeden hareket etmek potansiyeli gereksiz para çıkışlarına yol açmamalı, durmanız gereken çizgiyi görmelisiniz.

16 Mayıs sonrası Jüpiter Boğa burcu geçişi ile keyifli seyahatler, size yeni ufuklar, deneyimler katacak yerler, konular, yurt dışı bağlantılı arayışlar heyecan verici etkiler taşıyor. Eğitim planları, akademik hedefler, yabancılarla ilgili ticari işleri olanlar için genişleyen imkanlar doğabilir. Özellikle mesleki alanda uzmanlık gerektiren konuları eklersek, istikrarlı biçimde ilerleme şansınız var. İçinde paranın, istikrarın olduğu iş bağlantıları ticari ilişkileri olanları olumlu yönde etkileyecektir, eşin ailesi ile ilgili ilişkiler, uzaklarda olan akrabalarla temasa geçme şansı artacaktır.

7 Mart sonrası 2,5 yıllık yeni bir süreç başlıyor. Ufkun üstüne çıkan Satürn öncelikle ikili ilişkilerde toparlanma, yeni bir ilişkinin başlaması, evlilik hayatını ilgilendiren gelişmeler içinde olabileceğinizi dönem olarak önemli. Hukuki konular, yer değişikliği, profesyonel iş hayatında önemli yapılanmalar, işbirlikleri adına daha sağlam, sorumluluk almaya iten, ortaklıkların altını çizen etkiler barındırıyor.

Yeni işbirlikleri olabileceği gibi miyadi dolanlar testten geçebilir. Eş, ortak hayatında çeşitli değişiklikler olabilir. Bu alanda daha elle tutulur sorumluluklar sizleri bekliyor. Hemen ardından Pluton ise 6.eviniz Kova burcuna geçişi ile Haziran dönemine kadar ipuçlarını göreceğiniz etkiler var. Kökten bir değişim getiren gündemler iş hayatı üzerinden size taşıyor olacak. Çalışma hayatında bildiğiniz herşeyi dönüştürecek bambaşka tecrübeler, yetenekler kazanacağınız şartlar içine gireceksiniz. Çalışma yöntemleri, cok yeni projeler, belki işin üretim boyutunda denenmemiş çalışmaların öne çıkması olası. Çalışma ortamında köklü yenilenme, yeni bir ekip kurmak, işte farklı bir çevresel değişiklik olabilir. Özellikle kendi değerinizi, işe yararlı yanlarınızı yeniden keşfetme süreci olacaktır. Günlük hayat rutini oldukça yenilenirken beslenme alışkanlıkları adına aşırı takıntılı tutumlar da dışında kalmalısınız. 23 Temmuz/4 Eylül süreci finansal konularda daha önlemci olmak gerekecek. Kazançları, harcamaları kontrol altına almak, riskli giderleri, spekülatif boyutunu abartmamak gerek. Uzaklarla ilgili konular, planlar, işe dair organize olunması gereken durumlar içinde olunabilir. Ancak aşk, sevgi ilişkilerinde yeterince değerli olmadığınız duygusu, gurur yaptığınız konular, bir süre içe dönme hali hayattan keyif almak adına zorlanmalar getirebilir. Mars ise aynı alanda Temmuz ilk haftasını içine alacak şekilde bazı kısıtlamalar, zorunlu işler, çalışma hayatında sizi bağlayan durumları akışında bırakmalısınız.

Sağlık, düzen, işe dair bir organizasyon konusu, başkalarına destek olmanız gereken işler yük getirebilir. Özellikle kişisel alanda insiyatif almanız, harekete geçmeniz gereken konular 11 Temmuz sonrası ilerletilebilir olacak.

YARIN: TERAZİ & YÜKSELEN TERAZİ

Güner YÖNEL/Astrolog
#LibraAstroloji
İletişim:

Güner YÖNEL/kentekrani

Youtube Kanalına Abone Olmak İçin Tıklayınız

www.kentekrani.com 6 Ocak 2023

Yazarın Tüm Yazıları

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here