Güner YÖNEL; 2023, Burçlar / Yengeç & Yükselen Yengeç

0

Güner YÖNEL; 2023, Burçlar
Yengeç & Yükselen Yengeç

Yeni yıla Mars retrosu ile giriliyor. İç dünyanızda süregelen huzursuzluk 12 Ocak sonrası bitiyor. Uzaklarla ilgili konular, emek verdiğiniz ancak duraksama getiren iş/akademik hedefler adına belki de finalize edeceğiniz durumlar 26 Mart dönemine kadar ilerletilir olacak.

26 Mart sonrası 1,5 aylik süreçte Mars burcunuza ve size cesaret verecek, insiyatif alacaksınız. Jüpiter ise en tepede parlıyor olacak. Şans, fırsat yaratmak istediğiniz 10. evde 16 Mayıs’a kadar destekçiniz olacak ancak sizinde cesaretinizi ortaya koymanız, belki de tek başına insiyatif almanız gereken hamleler zamanı. İş girişimleri, çalışılan kurumda genişleme, size yansımaları maddi manevi anlamda kazanımlar öne çıkabilir. Yeni bir iş başlangıcı, yabancı bir firma/oluşum, akademik/yabancılarla bağlantılı bir iş fırsatı olumlu ilerlemeler kaydeceginizi gösteriyor. Öncü enerjinizi bu alanda harekete geçirebilir, iş kurma çabasına girisebilir, bireysel hamleler yapabilirsiniz. Kimileri için özel hayatta medeni durumda değişiklik yaşanabilir. Özellikle 20 Nisan Koç Güneş tutulması bu alanda yukarıda bahsedilen konularda yeni başlangıçlar evresi olarak duruyor. Ancak Pluton ile etkisine izen göstermeli, her ne pahasına olursa olsun kriz yaratan durumlar, dışsal şartlar, ilişkilerde serinkanlı olmalısınız.

Ekim sürecine dek tutulma etkileri devam ederken, Jüpiter’in Mayıs sonrası Boğa burcuna geçişi ile hali hazırda zaten değişmekte olan sosyal, arkadaş çevresi, kendi idealleriniz bambaşka bir boyuta ulaşabilir. Yeni ortamlar, genişleyen çevrenin getireceği imkanlar, destekler, işten beklenen kazanımlar, işbirliği içeren ortak iş çalışmaları, sosyal/iş organizasyonları, kendi gelecek umutlarınıza yön verecek olasılıklar genişliyor olacak. Baskalarından destek alma şansınız yükseliyor ancak bu alanda istikrara, güvenceye, alışıldık çevrelerin dışına cıkmama halinden sıyrılmaya, artık başka bir sayfa açmanız yönünde yeniliklere yol almaya itiliyorsunuz. Size bunu sadece sizin basarabileceginizi, kendi kabugunuzdan çıkmanızı òğütülüyor. Satürn ise uzaklar, sorumluluk getiren yolculuklar, akademik bir hedef, uzmanlaşmak istediğiniz mesleki bir eğitim adına baskı yaratabilir. Büyük olasılıkla çeki düzen vermeniz, sistem kurmanız, uzun vadeli yaşam, mesleki planlarınız adına adım adım ilerlemek evresi olarak sorumluluk, gerçekçi adımlar süreci getirecektir.

Ay dügümlerinin 17 Temmuz sonrası Koc/Terazi ekseninde olması zaten iş hedefleri, mesleki alanda prestij, statü beklediğiniz alana odaklanma gereği içinde hareket ederken aile, yaşanan yer, belki başka bir yere/ülkeye yerleşme fikri, özel yaşama dair yeni adımlar sizi meşgul edebilir. 14 Ekim Terazi burcundaki Güneş tutulması, yerleşik düzene dair yaşam tarzınız, baba, kişisel bağlılıklar, ev ve aile içi durumlar, çok yakınızdaki insanlar, eviniz üzerinden bir başlangıç evresine gireceğinizi, 2024 yılını içine alacak şekilde bu türlü etkilerin altında olunacağını gösteriyor.

Venüs 23 Temmuz/4 Eylül arası genel olarak ilişkilerde, sevgi bağlarında bir miktar içe dönüş, sorgulama süreci taşırken 2.evde özellikle para kazançları, bütçe, iş konularını içine alan anlaşmalar, ödemeler dengesi, kişisel harcamalarda daha temkinli olmak 4 Eylül sonrası bu türlü konuları elle tutulur hale getirme çabası ilerletilir olacak.

Pluton Kova burcu geçişi ile iş hayatının profesyonel boyutunda sizi dönüştüren iş ilişkileri ilerleyen dönemi de içine alacak şekilde değişim içermekte. İş dünyasını anlamak konusunda değişim içeren yeteneklerle donatılacagınız süreç uzun olacaktır. Genel olarak çok yakın ilişkilerde, kaynakların paylasımında, finansal konularda, aile veya kişisel yatırım/miras konularında, derin duygusal bağlarda dönüşümler icinden gecilebilir. Ayni zamanda güçlü olmayi öğreneceğiniz etkiler, tecrubeler olabilir. Hayatınızda psikolojik, ruhsal, spritüel anlamda iyileştirici, rasyonel aklın araştırıcı gücü ile değişimler içinden geçilebilir.

YARIN: ASLAN & YÜKSELEN ASLAN

Güner YÖNEL/Astrolog
#LibraAstroloji
İletişim:

Güner YÖNEL/kentekrani

Youtube Kanalına Abone Olmak İçin Tıklayınız

www.kentekrani.com 5 Ocak  2023

Yazarın Tüm Yazıları

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here