🎬📽️Yeni yılın ilk haftasında (6 Ocak) vizyona girecek filmler

0

🎬📽️Yeni yılın ilk haftasında (6 Ocak) vizyona girecek filmler

2023 yılının ilk haftasında 6 Ocak Cuma günü yeni filmler sinemalarda sanatseverlerle buluşacak. Korku, komedi, animasyon, dram… İşte vizyonda yer alacak filmler…

Alexandru Belc’in yönetmenliğini yaptığı yabancı dram filmi Metronom, 1972 yılının Romanya’sında geçen bir aşk hikâyesini anlatıyor. Filmde 17 yaşında genç bir kız olan Ana, erkek arkadaşının ülkeden temelli olarak kaçacağını öğreniyor. İki aşık son günlerini birlikte geçirmeye karar verdikten sonra evlerinde Özgür Avrupa Radyosu’nun yasaklı yayınını dinliyorlar, fakat gece polis baskını ile sonuçlanıyor.

Rafadan Tayfa Galaktik Tayfa

Yeni yılın ilk haftasında vizyona girecek filmler - Resim: 3

Animasyon tutkunlarını eğlenceli bir yolculuğa çıkaracak olan Rafadan Tayfa Galaktik Tayfa, astronomi kulübünün en parlak üyelerinden olan Akın’ın bir uzay gemisi keşfetmesiyle başlıyor. Dünya bu keşifle çalkalanırken bu olayda parmağı olan Hayri de küçük bir şöhret kazanıyor. Fakat Hayri’nin gazetelerde fotoğraflarının yayınlanması geminin gerçek sahibi olan uzaylının dikkatini çekiyor ve Hayri’yi bularak ondan yardım istiyor. Uzaylı, kader arkadaşını bulmak için Hayri ile beraber yola çıkarken, peşine niyetleri iyi olmayan bir grup insanı da takıyor.

Sevda Mecburi İstikamet

Yeni yılın ilk haftasında vizyona girecek filmler - Resim: 4

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here