Güner YÖNEL; 2023, Burçlar / İkizler & Yükselen İkizler

0

Güner YÖNEL; 2023, Burçlar
İkizler & Yükselen İkizler

2023 Yılı burçlar! İkizler/Yükselen İkizler: Yıla Mars retrosu ile giriliyor. 12 Ocak’ta bitecek retro sonrası 26 Mart’a kadar sağlık, kişisel konular, adımlar, işe ilişkin hamleler, genel ilişkilerde yavaşlayan, stres yaratan ya da bekleyen konuları ilerletmeye başlıyorsunuz.

Jüpiter ise sosyal cevrede, dostluk ilişkilerinde canlı bir dönem getirmekte. 16 Mayıs sürecine dek ortak işler, projeler, işle bağlantılı konular dinamizm eşliğinde hız kazanacak. Yeni cevreler, network ağınızı genişletecek iş girişimleri, arkadaşlarla yapılan işler ivme kazanacak. Son derece girişkensiniz, insiyatif almak istediğiniz konularda destek görmeniz mümkün. Özellikle gelecek umutlar, idealler adına yeni oluşumlar üzerinde durmak, işten gelen maddi fırsatları değerlendirnek yönünde destekleyici.

20 Nisan Koc burcundaki Güneş tutulması 2024 yılını içine alacak şekilde destekleyici, girişimci ruhunuzu ortaya koyabileceğiniz genişleyen imkanları gerçekleştirme gücü verecektir. Ancak finansal yanına dair krizli olası durumları dikkate almanızı yarar var.

14 Ekim 5.evdeki Güneş tutulması hayatın hoş yanları, kişisel yatırımlar, çocuklarınızla ilgili gelişmeler, sevgi/ask ilişkilerinde yeni adımlara işaret ediyor olsa da spekülatif işler boyutunda dikkatli olunmalı. 16 Mayıs sonrası bir yıllık süreç Jüpiter Boğa geçişi ile iç dünyanızda huzur, biraz içe dönme, bitmeyen işlerin tamamlanması, ruh/beden ikilisini dinlendirmek, ruhsal olarak yenilenmek adına güzel bir fırsat. Zira sizi yıpratan çeşitli konuları, alışkanlıkları minimize etmek, arınmak, çalışma hayatında arka planda projeler üretmek 1 yıl sonra yeniden önemli başlangıçlara girişmek adına sabırlı olmayı da öğreneceksiniz.

Uzaklarla ilgili birtakım planlarınız, hayalleriniz üzerinden gizli şanslar altında olabilirsiniz. Çalışma hayatına ilişkin projeler, sağlıkla alakalı durumlar, arka planda bitmesi gereken sorumlular da söz konusu. Satürn ise; amaçlar, hırslar, mesleki hedefler alanında 2,5 yıl gerçekçi planlar yapma, iş hayatınızı düzene sokma, beklentilerinizi sorgulama evresi olarak ağırlığını hissettirecek. 20 yıldır yapılan yatırımların hasati olabileceği gibi, mesleki açıdan yeni bir statü elde etmek, başarılarınızın topluma gösterme mücadelesi getirecektir. Medeni durumunuzla ilgili gelişmeler, kariyerde yeni bir yol çizme planı, emeklilik, otoritelerle ilgili konular, artan sorumluluklar ve aile/yuva hayatına ilişkin zorunlulukların arasında kalmak şeklinde testler olabilir.

Venüs 23 Temmuz/4 Eylül arası retro! Yakın çevre, kardeş ilişkileri, satış, pazarlama, çeşitli kontrat, anlaşma içeren durumları bir süre ilerletmekte zorlanabilirsiniz. Yayın işleri, medya kanalları üzerinden birtakım projeler varsa dikkatli olunmalı. Çesitli prezantasyonlar, zihinsel konsantrasyon gerektiren durumlar, lokasyon değişikliği, yolculuk planlarında aksaklıklar içinden geçilebilir. Çeşitli dedikodulara, uyumu bozacak söylemlere karşı önlemci olunmalı. Derin dönüşümler getirecek

Pluton ise Mart sonu/Haziran aralığında ilk işaretlerini vereceği 9.ev alanına geçiyor. Hayat felsefeniz, fikirleriniz üzerinden sizi yenileyen şartlara ilerliyor olacaksınız. Bu alanın size getireceği köklü değişimler akademik bir nosyon üzerinden olabileceği gibi yabancılarla, uzaklarla ilgili bağlantılar, hedefler, kariyer yaşamınızı içine alan hamleler, üniversitelerle bağlantılı amaçlar yavaş yavaş kendini göstermeye başlayacak. İşinizle ilgili bir eğitim, uzmanlık gerektiren yanı, medya bağlantılı projeler, entelektüel/bilimsel alanda çok yeni arayıslar, belki yılların birikimini bir kitapta toplamak, kendi yayınevinizi açma yolu açılabilir. Burada ağırlıklı olarak kariyer odaklı olmanın yanı sıra kendinizi baştan aşağıya değiştirip, dönüstüreceğiniz konulara çekilmeniz olası.

Yabancı ülkelerde, yabancılarla ilgili konularda yaşanacak değişimler, yurt dışında yaşam kurma arzusu da öne çıkabilir.

YARIN: YENGEÇ & YÜKSELEN YENGEÇ

Güner YÖNEL/Astrolog
#LibraAstroloji
İletişim:

Güner YÖNEL/kentekrani

Youtube Kanalına Abone Olmak İçin Tıklayınız

www.kentekrani.com 4 Ocak 2023

Yazarın Tüm Yazıları

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here