⚽MHK’den tartışmalı hakemler hakkında açıklama

0

⚽MHK’den tartışmalı hakemler hakkında açıklama

MHK, Demir Grup Sivasspor – Galatasaray A.Ş. maçının VAR hakemine bundan sonra görev verilmeyeceğini, söz konusu iki maçın hakemlerine (Atilla Karaoğlan ve Erkan Özdamar) ise uzun süre görev verilmeyeceğini açıkladı.

TFF, Süper Lig’deki Gaziantep FK-Beşiktaş ve Sivasspor-Galatasaray maçlarında ciddi hata yapan hakemler hakkında MHK’nin yaptırım uygulayacağını duyurdu.

Gaziantep Futbol Kulübü A.Ş. – Beşiktaş A.Ş., Demir Grup Sivasspor – Galatasaray A.Ş. maçlarının hakemleri ve Demir Grup Sivaspor – Galatasaray A.Ş. maçının VAR hakemi ile ilgili olarak Merkez Hakem Kurulu gerekli incelemelerini gerçekleştirmiştir.

Demir Grup Sivasspor – Galatasaray A.Ş. maçında ofsayt gerekçesiyle golün iptal edildiği, bu kararın hatalı bir karar olduğu, ayrıca Gaziantep FK A.Ş. – Beşiktaş A.Ş. maçının hakeminin, VAR hakeminin izleme önerisine rağmen ihlali yapan oyuncuyu ihraç etmeyerek “önemli hakem hatası” yaptıkları tespit edilmiştir.

Demir Grup Sivasspor – Galatasaray A.Ş. maçının VAR hakemine bundan sonra görev verilmeyeceğini, söz konusu iki maçın hakemlerine ise uzun süre görev verilmeyeceğini kamuoyunun bilgilerine saygılarımızla sunarız.

İlgili haber:

⚽📽️Skandal kararlar vermişlerdi. TFF ‘O’ iki hakemin üstünü çizdi!

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here