Güner YÖNEL/2023 Burçlar; Koç & Yükselen Koç

0

Güner YÖNEL/2023 Burçlar;
Koç & Yükselen Koç

Yıla Mars retrosu ile giriliyor. 12 Ocak’ta bitecek retro sonrası 26 Mart’a kadar iletişim, egitim, zihinsel projeler, anlaşma, yolculuk, akraba, kardeş ilişkilerinde bekleyen, stres yaratan konuları ilerletmeye başlıyorsunuz.
Çözümsüz kalan anlaşmalar, projeler, kardeş, kuzen, akraba ilişkilerinde akıcı ilerlemeler sağlanıyor.
Jüpiter ise; kendi hedefleriniz adına rüzgarı arkanıza alacağınız süreçte yanınızda. Yeni ufuklar, cesaretli adımlar, eğitim, akademik çalışmalar, yaşamsal planınızı tazeleyen kararlar, yeteneklerinizi öne çıkaracağınız baslangıçlar yapılabilir.

Yaş’a güre bu süreç belki de özel hayatta güzel bir dönemin başlangıcı olabileceği gibi bir çocuğun doğum süreci olarak mutlu eden bir zaman dilimi getirebilir.

20 Nisan burcunuzdaki Güneş tutulması, yeni girişimler , adımlar, insiyatif almanız gereken başlangıçlara vurgu yapıyor.

Kişiliğinizi, hırslarınızı, cesaretinizi göstermek, yeni oluşumları, deneyimleri, fırsatları içine alan kararlar bir yandan da aile, yerleşim konularına odaklanma zorunluluğu taşıyor.

Ekim sürecine dek etkileri sürerken bu tutulmada kariyer, hedefler, otoritelerle ilişkiler dikkatli yönetilmeli.

14 Ekim evresi ortaklık, ilişkiler alanında yeni kararlar aşamasına yol açacak dışsal sartlar içindesiniz. İlişkiler, ortaklıklar üzerinden yeni kararlar yolda olacak.16 Mayıs sonrası maddi konular önemli olacak. Son 1 yıldır yapılan girişimlerin, verilen emeklerin sonuçları alınabilir.

Para evinde Jüpiter yeni iş imkanları, kazanç yaratacak fırsatlar, yeteneklerin somut maddi getirilerine odaklanma şansını kullanabilirsiniz. Yabancılarla ilgili işler, egitim veya yabancı bir firmada çalışma olanağı, işin ticari boyutu öne çıkabilir. Gelirlerden artış gözleneceği bir yıllık süreçte aşırı iyimser olmak, abartılı harcama eğiliminden ziyade sermayenizi korumak, biriktirmek, muhafaza etmek yönünde pozisyon almaya gayret edilmeli.

Çalışma, iş girişimi yapma kapasitenizi büyütmek yolu ile kazançlarınızı genişletebileceğiniz fırsatları mutlaka değerlendirin. Kaynaklarınızı uzun vadeli yatırımlara dönüştürme cabasindan vazgeçmeyin . Savurganca tutumlara meyil etmeyin. Satürn ise; 7 Mart sonrası Balık burcunda. Kariyerde inişe geçmek, ilerleyen dönemde yeni başlangıçlar adına hazırlık evresi içinden geçileceğinin göstergesi. Bir döneme veda ederken elbette disiplin, sorumluluk getiren durumlar, sistemli ilerleme, iş şartlarında, hedeflerinde elde olmayan ya da sizin kontrolunuz dışında gelişecek durumları teslimiyetle karşılamanız gerekecek. Birtakım belirsizlikler nedeniyle kimi zaman karmaşa içinde olduğunuz hissine esir olmadan geçmisten bu güne tamamlanması gereken konulara, bitmeyen işlere eğilme zamanı olacaktır. Pluton ise 11.evinizde esasen dönüştüren, yenileyen yanı ile mesleki alanda olabileceği gibi gruplar içinde belki politik yapılanmalar, kurumsal bir yapı üzerinden mücadele getiren ancak degisime iten yanı öne çıkacak. 26 Mart/Haziran arası bu yönde etkiler ilk işaretini verecektir. Bu güçlü etki ile birtakım örgütlenmeler, kişiler, stk, vakıf, sosyal/ toplumsal boyutunda farklı çevreler içinde yer alınabilir.Yıllar içinde tüm sosyal ilişkileriniz değişecek. Bazılarınız toplumsal konularda liderlik ederken, kimileri siyasi anlamda yeni bir yol secebilir. İşe dair gelir kaynaklarında değişim içeren durumlar da olabilir. Plüton’un gücü, geriye dönüşü olmayan yapılanmalara yol açarken esasında sizin kendi gelecek umutlarınız, idealleriniz üzerinden güçlü bir yenilenme süreci başlatacak olması dikkate değer açıkçası.

Venüs Aslan retrosu; 23 Temmuz/4 Eylül arası aşkta, duygusal ilişkilerde, hayatın keyiflerinde hosnutsuzluk hali yaşatabilir.

Çocuklarınızla ilgili durumları yönetmek, creatif çalışmaları organize etmek, keyiflere, spekülatif konulara dair kontrol edilemeyen durumları dikkatli yönetmeli, risk iştahınızı dizginlemelisiniz.

YARIN: BOĞA & YÜKSELEN BOĞA

Güner YÖNEL/Astrolog
#LibraAstroloji
İletişim:

Güner YÖNEL/kentekrani

Youtube Kanalına Abone Olmak İçin Tıklayınız

www.kentekrani.com 2 Ocak 2023

Yazarın Tüm Yazıları

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here