Sırp futbolunun efsanesi Mihajlovic, yaşamını yitirdi!

0

Sırp futbolunun efsanesi Mihajlovic, yaşamını yitirdi!

Lösemi tedavisi gören eski futbolcu ve teknik direktör Sinisa Mihajlovic, 53 yaşında hayatını kaybetti.

Son olarak İtalya Serie A ekiplerinden Bologna’nın teknik direktörlüğünü yapan 53 yaşındaki Sırp teknik adam Sinisa Mihajlovic’in ölümü, eşi Arianna ve çocukları Viktorija, Virginia, Miroslav, Dusan ve Nikolas’ın yayınladığı basın bildirisiyle duyuruldu.

Mihajlovic, Temmuz 2019’da düzenlediği basın toplantısıyla kanser olduğunu duyurmuştu. Sırp isim, gördüğü tedavinin ardından kasım 2019’da ise kanseri yendiğini belirmişti. Mart 2022’de “Lösemi geri döndü. Önümüzdeki hafta hastaneye yatmam gerekecek. Savaşmaya hazırım” sözleriyle tekrardan hastalığa yakalandığını belirten Sırp isim, 53 yaşında hayata gözlerini yumdu.

Mihajlovic futbolculuk kariyerinde Kızılyıldız, Roma, Lazio, Inter gibi önemli takımların formalarını giymişti. Sırp futbol adamı, başta Sırbistan Milli Takımı olmak üzere Fiorentina, Milan, Torino, Bologna gibi önemli kulüplerde de teknik direktörlük görevi üstlenmişti.

Futbolculuk kariyerinde Roma, Sampdoria, Lazio ve Inter formalarını giyen Sırp teknik adam 2006 yılında veda ettiği yeşil sahalara 2008 yılında teknik direktör olarak geri dönmüştü.

 

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here