16.4 C
Türkiye
Pazar, Nisan 28, 2024
Ana Sayfa Ekonomi Akbank, mobil ve internet bankacılığında büyük problem: Taksitler iki defa çekildi, borçlar...

Akbank, mobil ve internet bankacılığında büyük problem: Taksitler iki defa çekildi, borçlar ikiye katlandı!

0

Akbank, mobil ve internet bankacılığında büyük problem: Taksitler iki defa çekildi, borçlar ikiye katlandı!

Akbank mobil uygulaması üzerinden sorun yaşayan binlerce müşteri bugün sabah saatleriyle müşteri hizmetleri üzerinden destek almaya çalışıyor. Paylaşımlara göre müşterilerin yaptığı harcamalar iki kez yapılmış görünüyor.

Türkiye’de milyonlarca müşterisi bulunan Akbank’ın mobil uygulaması ve internet bankacılığına girmeye çalışan kullanıcılar hatayla karşılaştı. 7 Ekim Cumartesi günü sabah saatlerinden itibaren başlayan sorun, kullanıcıları endişelendirdi. Akbank’tan konuya ilişkin bir açıklama yapıldı.

Akbank’tan yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı:

Sosyal medya kullanıcılarının yaptığı paylaşımlara göre Akbank hesabına giren müşteriler bakiyelerinin azaldığını, bazı harcamalarının iki kez yapıldığını, borç taksitlerinin iki kez ödendiğini ve kredi kartı limitlerinin düşürüldüğünü gördü.

Akbank sosyal medyada bir müşterisinin paylaşımına şu yanıtı verdi; “Paylaşımınızda belirttiğiniz konu hakkında ilgili birimlerimiz çalışmakta olup, konunun en kısa sürede çözümlenmesi beklenmektedir. Gösterdiğiniz anlayış için teşekkür ederiz.”

Sosyal medyada paylaşılan bazı sorunlar şöyle:


Geçtiğimiz sene Akbank’ta yine bir altyapı sorunu yaşanmış ve kullanıcılar iki gün boyunca hesaplarında hiçbir işlem yapamamıştı. Uzun uğraşlar sonucu sorun çözülse de Akbank çok sayıda müşteri kaybetmişti.

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here