Eşi ve çocuklarını bıçakla rehin alan şahıs,polise; “Karakola götüre götüre evde bıçak kalmadı” dedi

0

Eşi ve çocuklarını bıçakla rehin alan şahıs,polise; “Karakola götüre götüre evde bıçak kalmadı” dedi

Boşanma aşamasında olduğu eşi ve kızlarını ekmek bıçağıyla rehin aldığı iddia edilen öfkeli koca, evin camlarını tuzla buz etti
Antalya’da eşi ve iki çocuğunu ekmek bıçağıyla rehin aldığı iddia edilen adam, polisin ikna etmesi sonucu eyleminden vazgeçti.

Şahıs, polis otosuna bindirilirken “Karakola götüre götüre evde bıçak kalmadı. Son bir ekmek bıçağı vardı, onu da götürün” dedi.

Olay, Muratpaşa ilçesi Kızılarık Mahallesi’nde 4 katlı apartmanın ikinci katında yaşandı.

3 kız babası Mehmet Ü. (40) ile boşanma aşamasındaki eşi Esma Ü. tartışmaya başladı.

Tartışmanın alevlenmesi üzerine Mehmet Ü., önce evin camlarını kırdı, ardından iddiaya göre ekmek bıçağıyla eşi Esma, 5 yaşlarındaki M.Ü. ve ortanca kızı M.Ü’yü rehin aldı.

Olay yerine çok sayıda polis, sağlık ekibi ve itfaiye sevk edildi.

Ekipler, yaklaşık yarım saat süren ikna çalışmasıyla Mehmet Ü’yü eyleminden vazgeçirdi. Evden ekipler eşliğinde çıkartılan Esma Ü. ve iki kızı kontrol amaçlı ambulansa alındı.

Mehmet Ü., apartman çıkışında önce kendisini görüntüleyen gazetecilere tepki gösterdi, ardından ekip otosuna alınacağı sırada ‘Kaçacak mıyım, yazıklar olsun size’ diyerek aracın arka kısmına oturmak istemediğini söyledi.

Sakinleştirilmeye çalışılan öfkeli koca, polis tarafından el konulan ekmek bıçağı için de, “Karakola götüre götüre evde bıçak kalmadı. Son bir ekmek bıçağı vardı, onu da götürün” ifadelerini kullandı.

 

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here