Üçüncüsü düzenlenen İkinci El Pazarı Kadıköy’de yoğun ilgi görüyor.

0

Üçüncüsü düzenlenen İkinci El Pazarı Kadıköy’de yoğun ilgi görüyor.

Kadıköy’de yeniden kullanımı özendirmek ve ihtiyaç sahiplerine ek gelir imkanı sağlamak amacıyla Kadıköy Belediyesi tarafından bu yıl 3.’sü düzenlenen ‘Yeniden Kullanım Pazarı’ kapılarını açtı. İkinci el ürünlerin satışa sunulduğu pazara, vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

Geri dönüşüme dikkat çekmek ve ekonomik destek sağlamak amacıyla kurulan ‘Yeniden Kullanım Pazarı’nda giysi, çanta, ayakkabı gibi hiç kullanılmayan ürünlerin yanı sıra ikinci el ürünlerin olduğu takı, kıyafet, oyuncak, bebek eşyaları ve kıyafetleri de ‘Yeniden Kullanım Pazarı‘nda yerini aldı.

Başvuruların çevrimiçi olarak gerçekleştirildiği ve stant açmak için Kadıköy ikameti aranan etkinlikte, uygun fiyatlardan ikinci el giysiler ziyaretçiler tarafından yoğun ilgi gördü.

Tekstil endüstrisinin oluşturduğu karbon salınımına dikkat çekerek yeniden kullanımı özendirmek için ihtiyaç sahiplerine gelir imkânı sağlamak amacıyla düzenlenen Yeniden Kullanım Pazarı’na binlerce ziyaretçi yoğun ilgi gösterdi.

İhtiyaç sahiplerine bağış ve burs imkanı
Kadıköy’de ikamet eden 80 kişinin stant açtığı Yeniden Kullanım Pazarı’nda giysi, çanta, ayakkabı gibi birçok ürüne ulaşılabiliyor. Yeniden Kullanım Pazarı’na gelen ziyaretçilere, uygun fiyata alışveriş yapmanın yanı sıra kullanmadıkları giysilerini Kadıköy Belediyesi’nin 2. El Giysi Mağazası Açık Gardırop’a bağışlama imkânı da sağlanıyor.

Pazar, Söğütlüçeşme’deki Kadıköy Belediyesi bahçesinde açılıyor.

 

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here