Andreas Cornelius Kopenhag’ta! 

0

Andreas Cornelius Kopenhag’ta! 

SON DAKİKA HABERİ: Trabzonspor’un golcü oyuncusu Andreas Cornelius, Danimarka’nın Kopenhag takımına transfer oldu. Bordo-Mavililer, bu transfer için 6 milyon Euro bonsevis bedeli alacak.

Trabzonspor’un şampiyonluğunda önemli pay sahibi olan Andreas Cornelius, Danimarka’nın Kopenhag takımına transfer oldu.

İlk olarak Kopenhag, Andreas Cornelius için Trabzonspor’la anlaşma sağlandığını ve oyuncunun sağlık kontrollerinden geçmek üzere yola çıktığını açıkladı.

Danimarka ekibinden yapılan açıklamada, “Trabzonspor’dan Andreas Cornelius’un transferi için anlaşmaya varıldı. Danimarkalı milli oyuncu Kopenhage’a gelip sağlık kontrolünden geçecek ve daha sonra bireysel konularda görüşmeler yapacak. Plana göre 29 yaşındaki Cornelius, bugün Roskilde Havaalanı’na gelecek. Sözleşme nihayetleninceye kadar basına herhangi bir açıklama yapılmayacak. Sağlık kontrolleri tamamlanıncaya ve sözleşme görüşmeleri sonuçlandıktan sonra bilgilendirme yapılacak. Kopenhag’dan şu anda başka bir yorum yapılmayacak. Andreas’ı tekrar Kopenhag’da görmeyi dört gözle bekliyoruz” denildi.

İlerleyen saatlerde ise Trabzonspor, Cornelius’un transferinin sonlandığını açıkladı. Bordo-Mavililer, Danimarka ekibinin 6 milyon Euro bonservis bedeli ödeyeceğini duyurdu. Yapılan açıklamada, “Profesyonel futbolcumuz Andreas Evald Cornelius’in, FC Kobenhavn’a kesin transferi konusunda anlaşma sağlanmıştır. Anlaşmaya göre; FC Kobenhavn, Kulübümüze, sözleşme fesih bedeli olarak 6.000.000.-EUR ödeme yapacaktır” denildi.

 

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here