16.4 C
Türkiye
Pazar, Nisan 28, 2024
Ana Sayfa Kent Esenler TEM’de feci kaza! 5 kişi hayatını kaybetti, 1 kişi ağır yaralandı

Esenler TEM’de feci kaza! 5 kişi hayatını kaybetti, 1 kişi ağır yaralandı

0

Esenler TEM’de feci kaza! 5 kişi hayatını kaybetti, 1 kişi ağır yaralandı

İstanbul’da gece saatlerinde gerçekleşen kaza Esenler Tem Bağlantı Yolu Edirne istikametinde meydana geldi.  Araç sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucunda ilk önce bariyerlere çarptı. Daha sonra bariyerleri aşan otomobil ağaca çarparak durabildi. Çarpmanın şiddetiyle 2 kişi camdan uçarak yola savruldu. 4 kişi ise otomobilde sıkıştı.

Kazayı fark eden vatandaşlar durumu ekiplere bildirdi. Dehşete düşüren kazada itfaiye ekipleri araçta sıkışan dört kişiyi çıkartma çalışmalarını sürdürürken, sağlık ekipleri otomobilden dışarıya uçan iki kişiye müdahale etti. Sağlık görevlileri otomobilden uçarak yola savrulan bir kişinin olay yerinde hayatını kaybettiğini belirledi, diğer kazazede ise ağır yaralı olarak hastaneye kaldırıldı.

Uzun süren çalışmalar sonucunda araçta sıkışan 4 kişi otomobilden çıkartarak sağlık ekiplerine teslim etti. Yaralı 3 kişi olay yerindeki müdahalelerinin ardından hastaneye kaldırılırken, araçta sıkışan son vatandaşın da çıkarıldıktan sonra hayatını kaybettiği belirlendi.

Kan donduran kazada 2 kişi olay yerinde 3 kişi ise hastanede hayatını kaybetti. Yaşanan talihsiz kazada, Erdinç D., Ercüment D., Onur K., Ömer Ç., Ali A. olmak üzere toplamda 5 kişi hayatını kaybederken Samet I.’nin İse hastanede yoğun bakıma alındığı öğrenildi.

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here