‘Tamamen duygusal’ ; Paraguay’ın Ankara Büyükelçisi fanatik bir Rizespor taraftarı!

0

‘Tamamen duygusal’ ; Paraguay’ın Ankara Büyükelçisi fanatik bir Rizespor taraftarı!

Peralta, Çaykur Rizespor aşkını anlattı: “Duygusal bir bağ olduğunu söyleyebilirim”

(ÖZEL HABER)
– Paraguay’ın Ankara Büyükelçisi Ceferino Adrian Valdez Peralta, “Bunun duygusal bir bağ olduğunu söyleyebilirim. Ekibimiz şu sıralar zor zamanlar geçiriyor olsa da ben her zaman Rizespor’u destekliyorum”

Paraguay’ın Ankara Büyükelçisi Ceferino Adrian Valdez Peralta, büyük bir Çaykur Rizespor taraftarı olduğunu belirterek, “Beni tanımlarken fanatik kelimesini kullanabiliriz. Futbolda bazen güzel bazen de kötü zamanlar olur. Ekibimiz şu sıralar zor zamanlar geçiriyor olsa da ben her zaman Çaykur Rizespor’u destekliyorum” dedi.

Büyük bir Çaykur Rizespor taraftarı olan Büyükelçi Peralta bu sevgisinin hikayesini ise şöyle anlattı:
“Paraguay’ın futbol konusunda Türkiye’den daha fanatik bir ülke olduğunu söyleyebilirim. Biz Paraguaylıların nasıl olduğunu bu şekilde tahmin edebilirsiniz. Türkiye’de birçok futbol takımını ziyaret etme fırsatı buldum. Buraya geldiğimizde Türkiye’de oynayan Paraguaylı futbolcular vardı. Bunlardan bir tanesi Çaykur Rizespor’da oynayan Braian Samudio’ydu. 3 yıl önce kendisi beni Çaykur Rizespor’un teknik direktörüyle tanıştırdı ve o günden sonra Çaykur Rizespor fanatiği olma fırsatı buldum.

Ciddi anlamda beni tanımlarken ‘fanatik’ kelimesini kullanabiliriz. Çünkü futbolda bazen güzel bazen de kötü zamanlar olur. Ekibimiz şu sıralar zor zamanlar geçiriyor olsa da ben her zaman Çaykur Rizespor’u destekliyorum. Birçok Türk bana neden Çaykur Rizespor’u desteklediğimi soruyor. Bunun duygusal bir bağ olduğunu ve daha önceki etkilere bağlı olduğunu söyleyebilirim. Rize’nin daha önce çay bahçelerini, turistik bölgelerini ziyaret ettim. Burayı ziyaret etmek çok hoşuma gitti. Ayrıca benim takımım olan Çaykur Rizespor’u daha yakından tanımak çok güzeldi benim açımdan.”

 

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here