Fenerbahçe, hazırlık maçında farklı galip geldi!

0

Fenerbahçe, hazırlık maçında farklı galip geldi!

Fenerbahçe, yeni sezon hazırlıkları kapsamında Arnavutluk ekibi KF Tiran ile yaptığı karşılaşmayı 4-0 kazandı.

Samandıra Can Bartu Tesisleri’ndeki müsabakayı İlker Yasin Avcı, Şafak Nalbantoğlu ve Çağrı Yıldırım hakem üçlüsü yönetti.

Fenerbahçe, 9. dakikada Mergim Berisha’nın golüyle öne geçti. Sarı-lacivertlilerde, müsabakanın 25. dakikasında Mauricio Lemos’un yerine Marcel Tisserand oyuna dahil oldu. Müsabakanın ilk yarısı 1-0 Fenerbahçe üstünlüğüyle sona erdi.

Fenerbahçe, müsabakanın 52. dakikasında Lincoln Henrique’nin kullandığı köşe vuruşunda Novak’ın golüyle farkı 2’ye çıkardı.

84. dakikada Fenerbahçe farkı 3’e çıkardı. Valencia’nın yerden ortasında arka direkte Dimitris Pelkas topu ağlara gönderdi.

Sarı-lacivertliler, 88. dakikasında maçın skorunu belirleyen golü kaydetti. Burak Kapacak’ın ortasında Samatta topu filelerle buluşturdu ve Fenerbahçe sahadan 4-0 galip ayrıldı.

Fenerbahçe’de milli takımlara katıldıkları için izinli olan Altay Bayındır, Ferdi Kadıoğlu, Serdar Dursun, Attila Szalai, Miha Zajc ve Diego Rossi kadroda yer almadı.

Fenerbahçe’de çalışmalara başlayan Kim Min-jae ve Arda Güler kadroya alınmadı.

Sakatlığı nedeniyle ülkesinde ameliyat edilen Güney Koreli stoper, geçtiğimiz hafta İstanbul’a dönmüş ve takımla çalışmalara katılmıştı. 25 yaşındaki oyuncunun dinlendirildiği öğrenildi.

Arda Güler’in de sakatlık riskine karşı bir süre daha kademeli olarak çalışacağı, gelecek hafta takımla birlikte çalışmalara katılacağı belirtildi.

 

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here