Bu delik tarlada değil; 2 Milli takımın karşılaştığı stadın zemininde!.

0

Bu delik tarlada değil; 2 Milli takımın karşılaştığı stadın zemininde!

Viyana’da oynanan Avusturya-Danimarka UEFA Uluslar Ligi karşılaşması, sahadaki futboldan daha çok yaşanan enteresan olaylarla gündeme oturdu.

Teknik Direktör Ralf Ragnick, Avusturya Milli Takımı’nın başında ilk iç saha maçına çıkmaya hazırlanırken, şehirde yaşanan büyük bir elektrik kesintisi nedeniyle maçın başlama saati 1 buçuk saat ertelendi.

Avusturya-Danimarka maçı eziyete döndü! Önce elektrik kesildi, sonra sahada dev bir delik açıldı

Tribünlere gelen taraftarlar cep telefonlarının ışıklarıyla stadı aydınlatmaya çalıştı. Maçın son düdüğüyle birlikte Danimarka sahadan 2-1 galip ayrılan taraf olurken, bir başka ilginç olay daha yaşandı.

Maçın son düdüğü çaldıktan sonra futbolcular, sahada dev bir deliğin ortaya çıktığını fark ettiler. Danimarkalı kanat oyuncusu Andreas Skov Olsen, deliğin ne kadar derin olduğunu tespit edebilmek için bir bacağını deliğin içine soktu.

Konuyla ilgili olarak açıklama yapan Danimarka Teknik Direktörü Hjulmand, “Sahanın ortasındaki büyük deliğin fotoğraflarını gördüm. Oyuncular için tehlikeliydi. Saha gerçekten korkunçtu. Hareket etmek zordu” ifadelerini kullandı.

Danimarka’nın yıldızı Skov Olsen ise, “Korkunç! Daha iyisini yapmaları gerektiğinin farkındalar. Çukur birinin kariyerini mahvedebilirdi. Neyse ki bu olmadı” dedi.

 

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here