Nereden Nereye: Bursaspor 2. Lig’e düştü.!

0

Nereden Nereye: Bursaspor 2. Lig’e düştü.!

Spor Toto 1. Lig’de küme düşen takımlar resmen belli oldu! 37. haftada oynanan maçlar sonunda Bursaspor, Menemenspor ve Kocaelispor’un küme düşmesi kesinleşti.

Altınordu’nun Balıkesirspor’u mağlup etmesiyle birlikte oynadıkları maçları kaybeden Bursaspor, Kocaelispor ve Menemenspor 2. Lig’e düştü

Balıkesirspor’u İzmir Atatürk Stadyumu’nda konuk eden Altınordu, müsabakadan Yener Hüsamettin ve Ahmet Dereli’nin golleriyle 2-1’lik üstünlükle ayrıldı ve ligde kalmayı garantiledi.

Bursaspor ise Bandırmaspor deplasmanına çıktı. Daha önce Süper Lig’de şampiyonluk sevinci yaşamış olan yeşil – beyazlılar, büyük bir mücadeleye sahne olan karşılaşmadan 4-2 mağlup ayrılınca 2. Lig’e düştü.

Kocaelispor, Eyüpspor deplasmanında istediğini alamadı ve sahadan 2-1’lik yenilgiyle ayrılınca bir alt lige düşen diğer ekip oldu.

Gençlerbirliği’ni konuk eden Menemenspor ise rakibine 3-1 yenildi ve Altınordu’nun kazanmasıyla birlikte küme düşmesi kesinleşen ekipler arasında yer aldı.

Bursaspor, Kocaelispor ve Menemenspor’un küme düşmesiyle birlikte ateş hattına en yakın konumda bulunan Altınordu, Boluspor, Adanaspor, Gençlerbirliği ve Denizlispor, ligde kalmayı garantiledi.

Balıkesirspor’un ise daha önce küme düşmesi kesinleşmişti.

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here