İstanbul’da iki metrobüs kafa kafaya çarpıştı, yaralılar var

0

İstanbul’da iki metrobüs kafa kafaya çarpıştı, yaralılar var

Kaza, saat 18.30’da Beylikdüzü Belediye Durağı ile Cumhuriyet Durağı arasında meydana geldi. Hızla ilerleyen metrobüs aracı kontrolden çıkarak karşıdan gelen metrobüs aracıyla kafa kafaya çarpıştı. Meydana gelen kazada 8 kişi yaralandı. Bildirilmesi üzerine olay yerine polis, sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Kazada yaralanan 1’i şoför 8’i yolcu 9 kişi çevredeki hastanelere kaldırıldı. Yaralıların durumlarının iyi olduğu öğrenildi.

Kaza nedeni ile bölgede metrobüs yoğunluğu oluştu. Kaza yapan araçların kenara alınmasının ardından metrobüs seferleri normale döndü. Kaza sonrası metrobüslerin durumu ve oluşan yoğunluk drone ile görüntülendi.

Emniyetten alınan bilgiye göre, kazanın arızalanan metrobüsü onarmak için araçtan inen şoförün, aküyle oynadığı sırada metrobüsün aniden hareketlenmesi sonucu yaşandığı öğrenildi. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Kaza anı yolda ilerleyen bir araçtaki kişilerce cep telefonu kamerasına kaydedildi. Görüntülerde, önü çarpılmış haldeki metrobüsün yalpalayarak ilerlediği ve karşısındaki metrobüsle çarpıştığı yer alıyor. Görüntüyü çeken kişilerin, “Metrobüs kendi kendine gidiyor, çarpa çarpa. Çarpmaktan her tarafı paramparça olmuş. Bir sağa vuruyor, bir sola vuruyor bu. Şoförü yok, öndeki araca çarpacak. İçinde yolcu varken metrobüse çarptı. Çok kötü araçlar şahlandı” dedikleri duyuluyor.

 

 

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here