“Nasıl ki Demokrat Parti ile İYİ Parti, ‘bir ittifak’ içindelerse; aynısı farklı biçimlerde olabilir, benim söylemek istediğim budur”

0

“Nasıl ki Demokrat Parti ile İYİ Parti, ‘bir ittifak’ içindelerse; aynısı farklı biçimlerde olabilir, benim söylemek istediğim budur”

Karamollaoğlu’ndan ‘üçüncü ittifak’ açıklaması: Altılı masayla ilgili farklı bir fikir gündeme getirmedik

Sözlerinin yanlış anlaşıldığını ifade eden Karamollaoğlu, “Üçüncü ittifak konusunda, dünkü yayında biz, “ittifak içinde ittifaklar” olabilir kanaatini gündeme getirmiştik; öyle görülüyor ki, eksik kalmış veya yanlış anlaşılmış. Biz, dünkü konuşmamızda altılı masayla ilgili farklı bir fikir gündeme getirmedik” ifadesini kullandı.

“Nasıl ki Demokrat Parti ile İYİ Parti, ‘ittifak içinde bir ittifak’ içindelerse; aynısı farklı biçimlerde olabilir, benim söylemek istediğim budur” diyen Saadet Partisi lideri, seçimle ilgili bu tip konuların seçim sath-ı mailine girilmeden görüşülmesinin doğru olmadığını dile getirdi.

Karamollaoğlu şöyle devam etti:

“Tekrar ifade ediyorum; şu anda seçim sath-ı mailine girmedik. Ama sanki seçim sath-ı mailine girmişiz gibi, partilerden görüş almak istiyorlar; bunun da doğru olduğu kanaatinde değilim.

Karar TV’ye konuşan Karamollaoğlu, ”Bunu kamuoyuna ilk defa söylüyorum. Seçim kanunuyla şartlar değişti, üçüncü ittifak olabilir” demişti.

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here