Anonymous: “Vladimir Putin, Her yerdeyiz. Sarayınızdayız. Yemek yediğin yerdeyiz. uyuduğunuz odadayız.”

0

Anonymous: “Vladimir Putin, Her yerdeyiz. Sarayınızdayız. Yemek yediğin yerdeyiz. uyuduğunuz odadayız.”

Hacker grubu Anonymous, Rusya Merkez Bankası’nı hacledi.

Gizli anlaşmalar da dahil 35 binden fazla belgeyi yayınlamaya başlayan Anonymous, dosyaların boyutunun 28 gigabayt olduğunu belirtti.

Anonymous, bazı internet siteleri üzerinden erişime açılan dosyalarda özel anlaşmalar da dahil çok önemli belgelerin olduğunu belirtti.

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin’de sert mesajlar gönderen Anonymous, “Vladimir Putin, hiçbir sır güvende değildir. Her yerdeyiz. Sarayınızdayız. Yemek yediğin yerdeyiz. Masanızdayız, uyuduğunuz odadayız. Şimdi. Rusya Merkez Bankası’na ait binlerce belgeyi, anlaşmaları, yazışmaları, para transferlerini, oligarklarınızın ticari sırlarını, halktan sakladığınız gerçek ekonomi raporlarını, diğer ülkelerle imzaladığınız ticaret anlaşmalarını, beyannamelerinizi, kayıtlı destekçilerinize ait bilgilerinizi, konferans videolarınızı ve kullandığınız programları paylaşıyoruz. NATO, ABD ve Avrupa Birliği (AB) yalancıdır. Sadece insanlığı köleleştirmek istiyorlar. Hepsinin kapalı kapılar ardında anlaşmaları var. Dünyanın her yerindeki masumlar yalnız değil. Biz siziz. Siz bizsiniz. Kontrolü elinize alın. Biz masumların yanındayız. Savaşa ve sömürüye izin vermeyiz. Biz Anonymous’uz. Biz birliğiz. Affetmeyiz. Unutmayız. Bizi bekleyin” dedi.

 

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here