Tamam mı? Devam mı? maçında Türkiye tamam dedi

0

Tamam mı? Devam mı? maçında Türkiye tamam dedi

Türkiye, Portekiz’e yenilerek Dünya Kupası biletini kaçırdı: 3-1

Türkiye, Portekiz deplasmanından 85. dakikada kazandığı penaltıyla umutlansa da Burak’ın topu auta göndermesiyle yıkıldı! Millilerimiz, ikinci yarıda baş başa götürdüğü maçta rakibine 3-1 mağlup oldu. Millilerimiz 20 yıllık Dünya Kupası hasretine son veremedi.

2022 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri play-off yarı finalinde Türkiye, Portekiz ile karşılaştık. Porto’nun Dragao Stadı’nda 48 bin 10 biletleri taraftarın izlediği maçta millilerimiz rakibine 3-1 mağlup olarak Dünya Kupası hayallerine veda etti.

Kuntz’un 3-4-3 taktiğiyle sahaya çıktığı mücadelede Portekiz 15. dakikada Otavio ve 42’de Jota ile 2-0 öne geçti. 65. dakikada Burak Yılmaz skoru 2-1 yapıp Türkiye’yi umutlandırsa da 85. dakikada Enes Ünal ile kazandığı penaltıda topu üstten auta gönderdi.

Maçın 90+4. dakikada Portekiz son sözü söyledi. Oyuna sonradan giren Nunes kaleci Uğurcan ile karşı karşıya kaldığı pozisyonda topu filelere gönderip maçın skorunu 3-1 olarak belirledi. Dünya Kupası play-off’unda finale yükseldi. Türkiye ise 29 Mart Salı günü Konya’da Kuzey Makedonya’ya 1-0 yenilerek Dünya Kupası’na gidemeyen İtalya ile hazırlık maçı yapacak.

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here