Chelsea’ye 3 teklif. Türk şirketten şok hata. Muhsin Bayrak: Çok üzgünüm, Avukatlar teklifi yanlış yere vermişler!

0

Chelsea’ye 3 teklif. Türk şirketten şok hata. Muhsin Bayrak: Çok üzgünüm, Avukatlar teklifi yanlış yere vermişler!

Rus oligark Roman Abramovich’in satışa çıkardığı İngiliz kulübü Chelsea için üç resmi teklif geldi. Her fırsatta Chelsea’yi transfer etmeye yakın olduğunu söyleyen Türk iş insanı Muhsin Bayrak ise, şok bir şekilde teklif veremediklerini açıkladı. İşte Chelsea’yi satın almak için son teklifleri veren şirketler ve detaylar…

İngiliz emlak geliştiricisi Nick Candy liderliğindeki konsorsiyum ve Chicago Cubs’un sahibi Ricketts ailesinin yanı sıra, Sir Martin Broughton ve Lord Sebastian Coe ikilisi Chelsea’yi satın almak için resmi teklifte bulundu.

ABD beyzbol takımı Chicago Cubs’un sahibi olan Ricketts ailesi, Reuters’a yaptığı açıklamada Citadel’in kurucusu Ken Griffin ile birlikte Chelsea için teklifte bulunduklarını doğruladı.

Eski British Airways Başkanı Sir Martin Broughton, Cuma günü geç saatlerde teklifte bulunan üçüncü taraf olmak için World Athletics Coe başkanıyla birlikte harekete geçti.

Muhsin Bayrak: Çok üzgünüm, Avukatlar teklifi yanlış yere vermişler!

Öte yandan daha önce Chelsea’yi satın almaya çok yakın olduğunu açıklayan Türk iş insanı Muhsin Bayrak, Cuma günü yaptığı açıklamada, şirketi AB Group Holding’in Raine Bank’a teklif vermediğini söyledi. Bayrak, AB Group’un müzayede prosedürü konusunda avukatlarının yanlış anlaşılma nedeniyle son teklif tarihini kaçırdıığnı söyledi. Bayrak, Reuters’a yaptığı açıklamada, “Çok üzgünüm” dedi. AB Group’un avukatları, ABD yatırım bankası Raine Bank’a teklif vermek yerine, İngiltere Dijital, Kültür Medya ve Spor Departmanı ile temasa geçtiği öğrenildi.

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here