Fenerbahçe’de Z kuşağı 6 imza birden! Ali Koç: ”Gurur duyduğum 6 oyuncuyla bir aradayım.”

0

Fenerbahçe’de Z kuşağı 6 imza birden! Ali Koç: ”Gurur duyduğum 6 oyuncuyla bir aradayım.”

Fenerbahçe’de Ferdi Kadıkoğlu, Arda Güler, Muhammed Gümüşkaya, Melih Bostan, Osman Ertuğrul Çetin ve İsak Vural için imza töreni düzenlendi.

Fenerbahçe, 6 genç futbolcusu için Ülker Stadı’nda imza töreni düzenlendi. Ferdi Kadıoğlu, Arda Güler, Muhammed Gümüşkaya, Melih Bostan, Osman Ertuğrul Çetin ve İsak Vural, yeni sözleşmelere imza attı. Törende bizzat bulunan Fenerbahçe Başkanı Ali Koç önemli açıklamalara imza attı.

İşte Ali Koç’un şunları söyledi;

”Birkaç gün evvel buradaydık. Kaygı verici konular için buradaydık. Bugün kulübümüzün yarınlarını dizayn edecek güzel, mutlu, pozitif bir konu için bir araya geldik. Söz konusu gençler ise camiamızın da fazlasıyla heyecanlandığını gerek sosyal medyada gerek geri bildirimde gerek basında memnuniyet verici biçimde izliyoruz. 2018’de göreve geldik. Şöyle bir şey demiştim. Bizden inşaat, arazi, yatırım bekleyin. Biz bir spor kulübüyüz. Her türlü yatırım tamamen ve tamamen spor odaklı olacak. Hayalimdeki en büyük şey, ayrılırken geri dönüp baktığımda buraya dünya çapında örnekleriyle, muadilleriyle aynı seviyede olabilecek, Türkiye’ye emsal teşkil edecek akademi çerçevesinde de yapmayı hayal ediyoruz.”

”Antalya kampında 11 oyuncu altyapıdandı. Slavia Prag maçında 5 altyapı oyuncusu kadrodaydı. 4 sene evvel söylediklerimize daha yakın konumdayız. 2 tane yolu var. 1, genç oyuncuları kendi bünyemizde yetiştirmek veya Ferdi, İsak gibi ya da Türk olmayan bu yaşlardaki gençleri bulup kadromuza katmak. Fenerbahçe için önemli, tarihi günlerden bir tanesi. İmza törenlerinde genellikle masada olmazdım. Bugün rica ettim. Ben masadayım. Kalbi de Fenerbahçeli olan 6 pırıl pırıl sporcumuz bu masada. Büyük katkı yapma potansiyeli olan, onlarla aynı masayı paylaşmaktan gurur duyduğum 6 oyuncuyla bir aradayım.”

 

MUHAMMED GÜMÜŞKAYA: ”11 YAŞIMDA GİRDİM KAPIDAN”

”Çok mutluyum. Bu zamana kadar bana desteği esirgemeyen herkese teşekkür ediyorum. Burası benim evim, yuvam, ev sahibiyim ben burada. 11 yaşımda girdim kapıdan. Fenerbahçe sevgisi çok küçükken kalbime girdi. Bu sözleşmeler benim için formalite. Ben Fenerbahçe ile kalbimde bir ömürlük sözleşme imzaladım. Burada çok fazla yetenekli kardeşim var. İnşallah en hayırlısı olur. İyi ki Fenerbahçe…”

ARDA GÜLER: SÖZLEŞME PROSEDÜR

”Aileme, hocalarıma çok teşekkür ediyorum. Fenerbahçe’ye uzun yıllar hizmet ederiz inşallah. Sözleşme bizim için prosedür. Ben zaten Fenerbahçeliyim. Oynuyorum, oynamaya devam edeceğim. İyi ki Fenerbahçe”

ERTUĞRUL ÇETİN: BİZ FENERBAHÇE’NİN ÇOCUKLARIYIZ

”Bugün burada olmamda kimin zerre kadar üzerimde hakkı varsa teşekkür ediyorum. Ben 11 yaşımda Fenerbahçe’ye geldim. Fikirtepe, Can Bartu, Samandıra her yerde oynadım. Bu sözleşme sadece prosedür. Biz Fenerbahçe’nin çocuklarıyız. İyi ki Fenerbahçe!”

MELİH BOSTAN: ÇUBUKLU İLE GOL ATMANIN HAYALİNİ KURUYORUM

12 yaşında Fenerbahçe’ye geldiğini söyleyen Melih Bostan, “6 senedir buradayım. Ben buraya geldiğimden beri çok mutluyum. Çok gururluyum. Küçük yaşımdan beri A takımda oynayıp, çubuklu ile gol atmanın hayalini kuruyorum.

ISAK VURAL: BU GÜZEL STADYUMDA, DÜNYANIN EN İYİ TARAFTARININ ÖNÜNDE OYNAMA HAYALİYLE BÜYÜDÜM

Ben sarı-lacivertli renklerle doğmuş, sarı-lacivertli formalarla büyümüş bir çocuk olarak bu güzel stadyumda, dünyanın en iyi taraftarının önünde oynama hayaliyle büyüdüm.  Burada olmaktan çok mutluyum. Babam ve büyükbabam iyi bir Fenerbahçe taraftarıydı. Ne mutlu ki bana bunu aşıladılar. Gerçekten çok mutluyum. Takıma yardım edebilmek için elimden gelenin en iyisini yapacağım. İyi ki Fenerbahçe.”

Öte yandan Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç, genç kalecileri Berke Özer ile önümüzdeki sezon devam etmeyeceklerini söyledi.

Ülker Stadı’nda genç futbolcular için düzenlenen basın toplantısında konuşan Ali Koç, bir gazetecinin Berke Özer’in geleceğine ilişkin sorusuna, “İki tarafın da hayrı için önümüzdeki sezondan itibaren beraber olmamaya karar verdik.” yanıtını verdi.

21 yaşındaki genç file bekçisinin sarı-lacivertlilerle sözleşmesi 30 Haziran 2022’de sona erecek.

 

 

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here