Fenerbahçe, Hatayspor’u 2 golle geçti. Fenerbahçe 2-0 Hatayspor

0

Fenerbahçe, Hatayspor’u 2 golle geçti. Fenerbahçe 2-0 Hatayspor

Fenerbahçe, Hatayspor’u ikinci yarıda kazandığı iki penaltıyla yıkmayı başardı. Sarı-lacivertlilerin galibiyet gollerini Serdar Dursun penaltı atışlarında kaydetti: 2-0.

Spor Toto Süper Lig’in 26. haftasında Fenerbahçe ile Hatayspor karşı karşıya geldi. Ülker Stadı’nda oynanan mücadeleyi sarı-lacivertli takım 2-0 kazanarak ligde üst üste 2. galibiyetini almayı başardı.

İlk yarıda iki takım da orta saha mücadelesi verdi. Tehlikeli olmayan pozisyonlarda skor değişmedi. Fenerbahçe’de ise maça ilk 11’de başlayan 16 yaşındaki Arda Güler ise taraftarların beğenisini kazandı.

İkinci yarıda ise maçtaki dengeyi penaltı bozdu. 67. dakikada Crespo’nun kazandığı penaltıda topun başına Serdar Dursun geçti. Taraftarlar Arda Güler için tezahürat yapsa da Serdar topu filelere gönderdip skoru 1-0 yaptı. Fenerbahçe’yi rahatlatan gol 81’de yine penaltıdan geldi. 79. dakikada Serdar kendi kazandığı penaltıyı gole çevirip skoru 2-0 yaptı.

Hafta için Slavia Prag’a yenilerek morali bozulan Fenerbahçe, aldığı bu galibiyetin ardından Perşembe günü oynanacak rövanş için moral depoladı.

Fenerbahçe bu maç sonrasında 43 puanla 5. sıraya yükseldi. Hatayspor ise 39 puanla 8. sıraya geriledi.

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here